Kazu Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) Salutare tuturor playerilor de pe buGGed, atat red cat si blue. Astazi o sa va invat cum sa schimbati "iconita cu pumnul". Adica sa schimbam iconita aceasta cu iconita aceasta. Am pus acest titlu deoarece acest tutorial este mai mult un cadou pentru intreaga comunitate. Sa incepem: In primul rand avem nevoie de programul TXD Workshop, pe care il putem downloada de aici. In al doilea rand avem nevoie de iconita preferata, eu voi posta la sfarsitul tutorialului cateva pentru voi. In al treilea rand, deschidem TXD Workshop, apasam pe butonul , apoi ni se va deschide o fereastra. Din acea fereastra intram in folderul "GTA San Andreas", intram in folderul "Models" si selectam "hud.txd. Ne vor aparea mai multe iconite acolo, noi mergem si selectam penultima iconita de jos, apoi apasam pe butonul . O sa se deschida o fereastra, iar de acolo selectam iconita dorita din folderul in care se afla, apoi apasam butonul . Cateva iconite: Am muncit ceva la acest tutorial cadou, si sper sa va placa si sa va bucurati de aceste iconite. Aviz designerilor: Stiu ca nu sunt cine stie ce, si scrisul la fel, nu este bine pozitionat, insa nu sunt un mare fan al photoshopului. Va pot face astfel de iconite cu numele vostru, sau cu orice alt text care sa incapa intr-un spatiu asa micut. Imi cer scuze pentru imperfectiuni, sau pentru eventualele greseli de gramatica. Astept parerile voastre :wub: :wub: Edited December 30, 2014 by KazuValoare 9
Kazu Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 @, Foarte frumos! +1 cand pot Multumesc ! Mai astept pareri. ;)
Bullet_MoNsT3R Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Multumim , foarte frumos ti-aş +1 dar nu am :|
Ezioo666 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Frumos,foarte interesanta ideaa cu inconitele astea.
Kazu Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Multumesc pentru pareri, ma bucur ca va place ceea ce am facut pentru voi. Un an nou fericit tuturor ! :wub: :wub:
Kazu Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 (edited) Nu prea sunt cine știe ce, dar merg. Am si spus ca nu sunt cine stie ce, nu ma pricep cine stie ce in photoshop, dar am zis sa fac un mic cadoul jucatorilor. PS: Astept pareri pentru iconita aceasta Edited January 1, 2015 by KazuValoare
RAIN. Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Salutare tuturor playerilor de pe buGGed, atat red cat si blue. Astazi o sa va invat cum sa schimbati "iconita cu pumnul". Adica sa schimbam iconita aceasta cu iconita aceasta. Am pus acest titlu deoarece acest tutorial este mai mult un cadou pentru intreaga comunitate. Sa incepem: In primul rand avem nevoie de programul TXD Workshop, pe care il putem downloada de aici. In al doilea rand avem nevoie de iconita preferata, eu voi posta la sfarsitul tutorialului cateva pentru voi. In al treilea rand, deschidem TXD Workshop, apasam pe butonul , apoi ni se va deschide o fereastra. Din acea fereastra intram in folderul "GTA San Andreas", intram in folderul "Models" si selectam "hud.txd. Ne vor aparea mai multe iconite acolo, noi mergem si selectam penultima iconita de jos, apoi apasam pe butonul . O sa se deschida o fereastra, iar de acolo selectam iconita dorita din folderul in care se afla, apoi apasam butonul . Cateva iconite: Am muncit ceva la acest tutorial cadou, si sper sa va placa si sa va bucurati de aceste iconite. Aviz designerilor: Stiu ca nu sunt cine stie ce, si scrisul la fel, nu este bine pozitionat, insa nu sunt un mare fan al photoshopului. Va pot face astfel de iconite cu numele vostru, sau cu orice alt text care sa incapa intr-un spatiu asa micut. Imi cer scuze pentru imperfectiuni, sau pentru eventualele greseli de gramatica. Astept parerile voastre :wub: :wub: Si iconita cu ''The Rifa'' unde este?:l
paradoX.. Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) Si iconita cu ''The Rifa'' unde este?:l Nu o vezi ma ? :o Edited February 17, 2015 by C Jay 1
Recommended Posts