FlavYtzu54 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Am o mare problema, de fiecare data cand intru in samp joc cat joc iar dupa imi scad frameurile incredibil de mult. Nici nu pot juca pentru ca mi se misca sacadat rau. Mi-am reinstalat windows-ul e la fel, mi-am scanat laptop-ul nu mai am nici un virus dar e la fel... Ce pot sa fac ? :( Poza : Quote
Ghet Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Eo am laptop toshiba "o chinezarie" 2.90 ghz / 8gb ram si merge superb. si ciudat este ca am si pc.. unitate "deluxe" si exact acealasi cerinte =]]] si bty-u este 64 pe pc si 34 pe laptop :P:P :P Quote
Howie. Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Chiar este o problema complicata. Incearca sa-ti dezinstalezi modurile care crezi tu ca iti provoaca lag.Incearca sa pui folderele GTA-ului original. Daca nu ti se maresc fps-urile probabil iti trebuie alt PC. Quote
FlavYtzu54 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Chiar este o problema complicata. Incearca sa-ti dezinstalezi modurile care crezi tu ca iti provoaca lag.Incearca sa pui folderele GTA-ului original. Daca nu ti se maresc fps-urile probabil iti trebuie alt PC. Nu am nici un mod doar GTA Shrinker-ul si antilag-ul lui Justin. Faza e ca: Cand aprind laptop-ul joc vre-o 10-20 max 30 de minute cand imi merge perfect. Dar dupa nu stiu de ce incep sa-mi scada frameurile... Si recent in 24 mi-am reinstalat windows-ul... Quote
Butterfield2 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nu am nici un mod doar GTA Shrinker-ul si antilag-ul lui Justin. Faza e ca: Cand aprind laptop-ul joc vre-o 10-20 max 30 de minute cand imi merge perfect. Dar dupa nu stiu de ce incep sa-mi scada frameurile... Si recent in 24 mi-am reinstalat windows-ul... Poate sa uscat pasta termica de pe procesor ....... Alta ceva nu imi trece prin minte..... De cand ai laptopu cumparat? Quote
FlavYtzu54 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Poate sa uscat pasta termica de pe procesor ....... Alta ceva nu imi trece prin minte..... De cand ai laptopu cumparat? De la pastele trecut l-am primit cadou Quote
Battousai Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 De la pastele trecut l-am primit cadouN-ai pe nimeni în familie / prieteni sã se uite și la laptopul tãu puțin?probabil nu mai ai pastã termicã processor. Quote
FlavYtzu54 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 N-ai pe nimeni în familie / prieteni sã se uite și la laptopul tãu puțin? probabil nu mai ai pastã termicã processor. Nu ... Dar o sa ma interesez sa vad care e faza Quote
Battousai Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nu ... Dar o sa ma interesez sa vad care e fazaÎncearcã sã-ți cureți PC cu CCleaner, poate te ajutã. Quote
FlavYtzu54 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Încearcã sã-ți cureți PC cu CCleaner, poate te ajutã. AM incercat, pot spune ca cat de cat merge dar la un momentdat mi se mai blocheaza dupa ceva timp. Mai ales in timp-ul unui duel Quote
Battousai Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 AM incercat, pot spune ca cat de cat merge dar la un momentdat mi se mai blocheaza dupa ceva timp. Mai ales in timp-ul unui duelPune setarile de la GTA SA pe low. Quote
FlavYtzu54 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Pune setarile de la GTA SA pe low. Altceva as mai putea face? Quote
Battousai Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Altceva as mai putea face?Update la driverele de la placa video. Quote
FlavYtzu54 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Update la driverele de la placa video. How? Programe sau |? :) Quote
Battousai Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 How? Programe sau |? :)Fã update a driverele de la placa video. Quote
Soru Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Am o mare problema, de fiecare data cand intru in samp joc cat joc iar dupa imi scad frameurile incredibil de mult. Nici nu pot juca pentru ca mi se misca sacadat rau. Mi-am reinstalat windows-ul e la fel, mi-am scanat laptop-ul nu mai am nici un virus dar e la fel... Ce pot sa fac ? :( Poza : Probabil ventilatorul de la procesor nu face fata. Ai un i3 pe un laptop. Eu iti recomand un cooler notebook Quote
FlavYtzu54 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Probabil ventilatorul de la procesor nu face fata. Ai un i3 pe un laptop. Eu iti recomand un cooler notebook Nu stiu, pentru ca cand l-am primit mergea perfect.Abia acum cateva luni in urma a inceput sa mearga rau... Quote
k1llxTRan Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Am o mare problema, de fiecare data cand intru in samp joc cat joc iar dupa imi scad frameurile incredibil de mult. Nici nu pot juca pentru ca mi se misca sacadat rau. Mi-am reinstalat windows-ul e la fel, mi-am scanat laptop-ul nu mai am nici un virus dar e la fel... Ce pot sa fac ? :( Poza : Du-l la service de pc(-uri) si povestesti-le lor despre problema ta si a pc(-ului). Eu am laptot si am pasta la el de vreo aproape 3-4 ani si merge totul bn. Fa cum iti zic eu.Nu asculta pe astia ca ei dau sfaturi care sunt folosite deja si tot nu ajuta. Quote
Soru Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Nu stiu, pentru ca cand l-am primit mergea perfect.Abia acum cateva luni in urma a inceput sa mearga rau... http://www.emag.ro/cooler-stand-laptop-deepcool-multi-core-x8-17-usb-black-dp-mcorex8/pd/DNLCWBBBM/?ref=smart-history_1 Poftim. Eu iti recomand asa ceva. Aceeasi problema o intampin si eu la un laptop mai vechi. Quote
FlavYtzu54 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 http://www.emag.ro/cooler-stand-laptop-deepcool-multi-core-x8-17-usb-black-dp-mcorex8/pd/DNLCWBBBM/?ref=smart-history_1 Poftim. Eu iti recomand asa ceva. Aceeasi problema o intampin si eu la un laptop mai vechi. Crezi ca ar putea fi de la racitor? Adica cand il tin pe masa cand e rece merge perfect dar dupa catva timp cred ca se incalzeste prea tare si de asta scad frameurile? Adica cand merge greu il tin in brate pe scaun si merge mai bine fara sa se blocheze pentru ca cred ca se mai raceste decat pe masa... :-?? Quote
Massive Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Crezi ca ar putea fi de la racitor? Adica cand il tin pe masa cand e rece merge perfect dar dupa catva timp cred ca se incalzeste prea tare si de asta scad frameurile? Adica cand merge greu il tin in brate pe scaun si merge mai bine fara sa se blocheze pentru ca cred ca se mai raceste decat pe masa... :-?? Se incalzeste processoru si rami mult prea repede.. iti trebuie un racitor 1 Quote
Recommended Posts