Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de curand mi-am cumpar o pereche de casti noi cu microfon desigur. Dar problema este ca pc-ul meu nu le recunoaste, adica eu daca conectez castile aud prin ele ce trebuie dar, de exemplu pe skype microfonul nu merge si nici nu il recunoaste. Daca ma duc in Contol Panel -->Sound--> si ma uit acolo nu vad castile si microfonul meu. Eu aud prin ele dar pc-ul nu le recunoaste si nu pot vorbi pe skype sau sa folosesc microfonul si nici castile nu pot ajusta ceva la ele pentru ca nu sunt recunoscute de PC, asta e problema.

-Aveti vreo idee ce as putea face?

Posted

Păi , pt. început încearcă-le şi pe TS3 / Messenger să vezi dacă funcţionează , dacă nu înseamnă că are microfonul ceva după cum ai zis , sunetul îţi merge.

Posted

Salut, de curand mi-am cumpar o pereche de casti noi cu microfon desigur. Dar problema este ca pc-ul meu nu le recunoaste, adica eu daca conectez castile aud prin ele ce trebuie dar, de exemplu pe skype microfonul nu merge si nici nu il recunoaste. Daca ma duc in Contol Panel -->Sound--> si ma uit acolo nu vad castile si microfonul meu. Eu aud prin ele dar pc-ul nu le recunoaste si nu pot vorbi pe skype sau sa folosesc microfonul si nici castile nu pot ajusta ceva la ele pentru ca nu sunt recunoscute de PC, asta e problema.

Cand intri cautama pe skype iti zic eu ce trebe sa faci!

• 2 weeks later...
Posted

Ce model? Poate exista driver pentru ele.

Posted

Verifica daca driverul de la placa ta audio este updatat la zi.

Verifica daca din din driverul placii audio este setat volumul cum trebuie.

Uitate in setarile de sunet de la skype si verifica daca nu cumva sunt date pe automat sau la mute.

Sunt mai multe cauze:

http://bit.ly/12fpkFv

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp