Devilutzul Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Tu comentezi mult si nu stii sa tii deagle in mana + ca daca se supara m*** iti stige PC si te trimite sa duci vaca la pascut ca asa se face la tine la Pesteana akl :) Kruggere care esti pe skype ca am vreo 5 in lista cu numele Krugger :)) sterge comentu sau post.
bLaZiNgDuCk Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Am avut o pauza de 5-6 luni, si acum, incet incet redevin ce-am fost. :o Cateva duele cu un $m3ch3r din Baicars. GG, ejti bun mă, plus unu si pentru melodii:)) Mno daca tu zici asta nu am ce sa-ti fac, ai asteptat pareri, eu ti-am zis parerea mea gata te spuperi...dar daca iti ziceam MAMA CE BINE TRAGI SI CE SMECHER ESTI WOOOW FRUMOS SUNT FANUL TAU 1#, iti crestea inima....las-o moarta.... bă, așa fac mafiotii adevărați mă, ce stii tu ă? ce dq e mafie, trebe sa vada lumea cum trage nu? Normal că is peste 200 de videouri daca 170+ is cu playeri care is intr-o mafie sau au făcut parte dintr-una :)), infine.
Krugger.Capone Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 like blaz. GG, ejti bun mă, plus unu si pentru melodii:)) bă, așa fac mafiotii adevărați mă, ce stii tu ă? ce dq e mafie, trebe sa vada lumea cum trage nu? Normal că is peste 200 de videouri daca 170+ is cu playeri care is intr-o mafie sau au făcut parte dintr-una :)), infine.
bogdan17 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 GG, ejti bun mă, plus unu si pentru melodii:)) bă, așa fac mafiotii adevărați mă, ce stii tu ă? ce dq e mafie, trebe sa vada lumea cum trage nu? Normal că is peste 200 de videouri daca 170+ is cu playeri care is intr-o mafie sau au făcut parte dintr-una :)), infine. Nu ai inteles ce am vrut sa-i transmit. la multi ani si tie
bLaZiNgDuCk Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Nu ai inteles ce am vrut sa-i transmit. la multi ani si tie Adică tie nu iti plac videourile cu playeri care fac duele si se laudă, doar alea in care iși prezintă playeri modurile iti plac pentru ca au depus un efort sa le posteze, asta vrei sa zici? Dacă da, e parerea ta, nu are nimeni nimic impotrivă.
Krytos Robert Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Am avut o pauza de 5-6 luni, si acum, incet incet redevin ce-am fost. :o Cateva duele cu un $m3ch3r din Baicars. Slabut ... :huh: Frate daca te crezi bun fa fara run Tu faci frag numai din run nu vezi .... Tu faci cu run fiind ca iti pune tinta direct pe adversar cand dai click stanga ... normal ca il iei dar , iti garantez ca fara run nu mai iesti asa de ”Talent si Magie ” ...
Krugger.Capone Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Slabut ... :huh: Frate daca te crezi bun fa fara run Tu faci frag numai din run nu vezi .... Tu faci cu run fiind ca iti pune tinta direct pe adversar cand dai click stanga ... normal ca il iei dar , iti garantez ca fara run nu mai iesti asa de ”Talent si Magie ” ... =)))))))))))))))))))))))))) ce-a mai proasta teorie de cand ma joc pe bugged, ba, tu la war tragi de pe loc? =)))))))))) doamneee mor
Krytos Robert Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) Nu prietene ma misc dar nu stau la fiecare glont sa fug si dupa sa trag :mellow: :mellow: Edit: Te-as ruga sa nu te mai adresezi mie cu ”ba” . Ok ? Edited January 1, 2015 by Krytos_Robert
Krugger.Capone Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Nu prietene ma misc dar nu stau la fiecare glont sa fug si dupa sa trag :mellow: :mellow: E duel cu run ba copile, esti batut in cap? =)))) doamne Esti anonim si vi si-mi comentezi mie aici.
IonutTudor Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Pentru ce sa cer +1 ma? Ca mi-am dat cu parerea? Mama vii tu dupa 6 luni si dai la 2-3 playeri cu deagle, ce revenire, daca tu crezi ca eu iti zic de rau aici e clar, imi dau cu parerea ca sunteti hateri, gata l-ati vazut pe unu ca a dat magie la paint si s-a filmat, voi mari hateri, hai sa pun si eu ca asa e normal sa ma dau mare si si iau +1 sa ma creada lumea bun la deagle, daca chiar esti bun la arme, lasa sa te laude altii nu te lauzi pe tine insuti. Atat am avut de spus, La multi ani. Idem! Chiar nu-mi plac aceste topicuri cu duele / paint pentru ca sunt inutile si plictisitoare. Da....stiu. Voi faceti topicuri ca sa vada "poporul" si sa isi dea seama liderii mafiilor cum dati de bine. Nu am nimic cu nimeni, dar chiar au devenit enervante aceste topicuri. Am facut o sugestie pentru asta, puteti vedea aici: http://forum.bugged.ro/topic/115777-sugestie-sub-forumuri-videos-si-moduri-samp/
bogdan17 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Idem! Chiar nu-mi plac aceste topicuri cu duele / paint pentru ca sunt inutile si plictisitoare. Da....stiu. Voi faceti topicuri ca sa vada "poporul" si sa isi dea seama liderii mafiilor cum dati de bine. Nu am nimic cu nimeni, dar chiar au devenit enervante aceste topicuri. Am facut o sugestie pentru asta, puteti vedea aici: http://forum.bugged.ro/topic/115777-sugestie-sub-forumuri-videos-si-moduri-samp/
alesu Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 daca chiar esti bun la arme, lasa sa te laude altii nu te lauzi pe tine insuti De aceea eu nu am postat niciodata vreun video, dar toata lumea stie ca dau majie :D.
Krytos Robert Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 E duel cu run ba copile, esti batut in cap? =)))) doamne Esti anonim si vi si-mi comentezi mie aici. Prietene eu doar mi-am dat cu parerea nu trb sa te enervezi atat ca ne-am dat seama ca esti frustrat . Si chiar daca as fi un anonim am dreptul la o parere , nu te mai enerva atat aiurea fiind ca daca te enervezi inseamna ca te simiti atacat adica , ESTI SLAB ASA TE CONSIDERI TU . Bafta ...
Battousai Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 De aceea eu nu am postat niciodata vreun video, dar toata lumea stie ca dau majie :D.bine rasta :)))
MarioSan. Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 E duel cu run ba copile, esti batut in cap? =)))) doamne Esti anonim si vi si-mi comentezi mie aici. Dami tinta ca te sparg !
Mariusickazz Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Fain, gg crugare. Sa il vedeti pe skipe cum face cand il ia cineva =]]]]]]
TaZz Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Calmati-va aicea, ca am intrat eu pe topic, slabut gg.
deleted-inactive account Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Setarile exacte de la bandicam le vreau si eu, daca se poate.
TonYySss Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Bine ba Dani. Cica tu ai lag, si aveai fps 102...
deleted-inactive account Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Hater ce sa iti cer, vrei acum sa te laud nu? Las-o frate ca degeaba zic, fac si eu un video, dau drumu la bandicam ma pun sleep si filmez o ora , mno si pun aici videoclipul, ca de e video bugged.....daca intelegi ce vreau sa spun e bine daca nu las-o asa.. Omule, esti genial, asta va fi urmatorul meu video! ON: Esti bazat, Roger! :)
JuNNNkye Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 (edited) Am avut o pauza de 5-6 luni, si acum, incet incet redevin ce-am fost. :o Cateva duele cu un $m3ch3r din Baicars. Bine ai revenit frate. ;) Edited January 2, 2015 by JuNk BuGGed
Krytos Robert Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ba nemancatilor este tinta lui Justin .... Mai uitativa si voi pe forum .... http://forum.bugged.ro/topic/12987-justins-green-crosshair-%C5%A3inta-verde-best-of-all/
Krugger.Capone Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Va multumesc tuturor. Ba nemancatilor este tinta lui Justin .... Mai uitativa si voi pe forum .... http://forum.bugged.ro/topic/12987-justins-green-crosshair-%C5%A3inta-verde-best-of-all/ Nu inteleg de ce te bagi, tinta nu este a lui Justinian, tinta este asta
Recommended Posts