Gepetto.Capone Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) Prenume Real :Cătălin. Nume in joc :Ivanovski. Level :16 Varsta reala :14 Link profil panel :Momentan panel-ul e down. Clanurile in care ai mai fost/Ti-ai dorit sa fi :Am fost in Capone , Ftw si mi-as dorii sa intru in Dope Niggas. - - - - - De ce vrei sa te alaturi clanului nostru? (detaliat) :Pentru ca vreau sa-mi fac prieteni noi si din cate am auzit sunt membrii foarte de treabă. Cunosti membrii din clan? Pe cine si ce parere ai de el/ei ? :Versacel este super de treabă,dar din câte am înțeles , acum e uFo :)): Ce faci tu in general pe sa-mp ? :Dm pe cop și muncesc. Iti place sa faci DM ? de ce? :Pe cops , pentru ca este aceea adrenalina cand fugi de cops , cand te urci pe cladiri si tragi , in fine. Crezi ca meriti sa intri in clan? de ce? :Da. - - - - - Cine este detinatorul clanului? :uFo. Ce crezi ca ar trebui modificat la clan? :Nu ,este perfect asa. Ai un ScreenShot din joc ce te reprezinta? link :http://imgur.com/2mehrWX, asta m-ar reprezenta cel mai bine. Te-ai abonat la topicul de anunturi?( http://forum.bugged.ro/topic/106159-zona-de-anunturi/ ) :Da. - - - - - Crezi ca a meritat timpul acordat sa completezi aplicatia la noi? :Da. Cum vrei reactiona daca vei fi respins? :Nu stiu , nu sunt genul sa sufar pt jocuri [...] Edited January 1, 2015 by Ivanovski.
AltuNuEste Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Contra! De ce? Fiindca ca nu-mi place persoana ta. No offense, am avut cateva tangente si dai dovada de a fi newbie.
Gepetto.Capone Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Contra! De ce? Fiindca ca nu-mi place persoana ta. No offense, am avut cateva tangente si dai dovada de a fi newbie. Dacă ajungi să mă cunoști bine , o să vezi că eu sunt miștocar. Anyway , mulțumesc că ești sincer cu mine.
AltuNuEste Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Dacă ajungi să mă cunoști bine , o să vezi că eu sunt miștocar. Anyway , mulțumesc că ești sincer cu mine. Eu te-am inteles ca esti mistocar, dar uita-te la varsta ta si apoi vii sa faci "mistocareli" cu altii mai mari ca tine. Tre' sa stii si cu cine faci, nu faci doar asa de capu tau amice:).
Recommended Posts