Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

dot_icon.pngPrenume Real :Cătălin.

dot_icon.pngNume in joc :Ivanovski.

dot_icon.pngLevel :16

dot_icon.pngVarsta reala :14

dot_icon.pngLink profil panel :Momentan panel-ul e down.

dot_icon.pngClanurile in care ai mai fost/Ti-ai dorit sa fi :Am fost in Capone , Ftw si mi-as dorii sa intru in Dope Niggas.

- - - - -

dot_icon.pngDe ce vrei sa te alaturi clanului nostru? (detaliat) :Pentru ca vreau sa-mi fac prieteni noi si din cate am auzit sunt membrii  foarte de treabă.

dot_icon.pngCunosti membrii din clan? Pe cine si ce parere ai de el/ei ? :Versacel  este super de treabă,dar din câte am înțeles , acum e uFo :)):

dot_icon.pngCe faci tu in general pe sa-mp ? :Dm pe cop și muncesc.

dot_icon.pngIti place sa faci DM ? de ce? :Pe cops , pentru ca este aceea adrenalina cand fugi de cops , cand te urci pe cladiri si tragi , in fine.

dot_icon.pngCrezi ca meriti sa intri in clan? de ce? :Da.

- - - - -

dot_icon.pngCine este detinatorul clanului? :uFo.

dot_icon.pngCe crezi ca ar trebui modificat la clan? :Nu ,este perfect asa.

dot_icon.pngAi un ScreenShot din joc ce te reprezinta? link :http://imgur.com/2mehrWX, asta m-ar reprezenta cel mai bine.

dot_icon.pngTe-ai abonat la topicul de anunturi?( http://forum.bugged.ro/topic/106159-zona-de-anunturi/ ) :Da.

- - - - -

dot_icon.pngCrezi ca a meritat timpul acordat sa completezi aplicatia la noi? :Da.

dot_icon.pngCum vrei reactiona daca vei fi respins? :Nu stiu , nu sunt genul sa sufar pt jocuri [...]

Edited by Ivanovski.
Posted

Contra! De ce? Fiindca ca nu-mi place persoana ta. No offense, am avut cateva tangente si dai dovada de a fi newbie.

Dacă ajungi să mă cunoști bine , o să vezi că eu sunt miștocar.

Anyway , mulțumesc că ești sincer cu mine.

Posted

Dacă ajungi să mă cunoști bine , o să vezi că eu sunt miștocar.

Anyway , mulțumesc că ești sincer cu mine.

Eu te-am inteles ca esti mistocar, dar uita-te la varsta ta si apoi vii sa faci "mistocareli" cu altii mai mari ca tine. Tre' sa stii si cu cine faci, nu faci doar asa de capu tau amice:). 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp