Abelard Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Bărănguță Răzvan Daniel.Varsta:Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un băiat de treabă,inteligent si cu simțul umorului foarte bine dezvoltat.Știu să glumesc cu toate persoanele(doar cu cine merită să glumești,nu cu orice noob).Urăsc minciuna,iubesc dreptatea și aceste doua lucruri mă fac să mă simt bine în pielea mea.Sunt o persoană optimistă,las trecutul în urmă și mă gândesc la prezent și viitor.Nu folosesc limbajul vulgar dar recunosc că nu sunt un ”Eminescu”. Locatia(Oras):Horezu,jud.Vâlcea. Ce gen de muzica asculti?Toate genurile de muzică,mai puțin manelele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :RaZVaN.BRD.Nivel :16Nume folosite anterior:BarangutaVechime pe server:Din August 2014.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu,nu am avut niciodata ban. Poza cu invitatie: Link cu faction history:Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da,am fost in Best-Killers,The Corleone Familly si Sincrons.Ce alte jocuri mai joci?:Counter-Strike 1.6,World of Tanks si League of Legends.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:[AIM]bLaZiNGducK Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10 Experienta DM [ ()/10]:8 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Skype:rbarangutaDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc să fac parte din acest clan deoarece este cel mai respectat clan de pe server și are un lider capabil și cu o reputație mare pe server,deci #RESPECT.Vreau să devin un membru devotat al acestui clan minunat,să îmi pot face noi prieteni și să vă fiu loial. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:O să ajut orice membru cu ce pot,bani/mașini,pentru mine averea nu contează. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur!Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Bineînțeles că da! Retrag,am aflat ca trebuie minim 3-4 factiuni la Faction History si nu am...
DinuDragos Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Contra, salmz nu ai invitație nici fh mzmzmz
Nicolae Ceausescu Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Contra 1. Nu ai invitatie, fara invitatie esti direct respins.
Waterlemon09 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Dupa ce ca nu ai invitatie, si puteai cere de la un player cu rank 4+, in AIM ( desi nu stiai, sunai un membru si intrebai), nu ai pus nici link cu FH. Daca nu stiti sa faceti o aplicatie, nu o mai faceti. Ai CONTRA, fara discutii.
Recommended Posts