TattonE. Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 (edited) Mai sunt si buni pe RED tragi binisor, ai phyton ca mine ai valoare atunci, bravo imi plac manelele <3 EDIT: Vreau efectele de la sange, lasa-mi un reply sau PM me, mersi. Edited January 2, 2015 by HOLY.aka.TattONE
wLoL Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Scuzati-mi lagu`. Link catre filmulet: Python si efectele de sange pls :* Te pupa AnTyDoT fratili tau de la paint
TattonE. Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Scuzati-mi lagu`. Link catre filmulet: Efectele la sange te rog? Lasa-mi un quote sau PM me cand le gasesti sau le uploadezi.
George RevoQue Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nade vreau si eu gta3 si pynthon. Dau +1
Nadesh0t Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Multumec pentru pareri. Aici aveti link de la toate modurile cerute de voi : http://fbx.ro/7fs3wtcqbm9plv7p
LikeSpliff Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) Scuzati-mi lagu`. Link catre filmulet: Vad ca mai sunt mafioti de pe red care stiu sa traga, frumos! Edited January 3, 2015 by AIM.NEiTH
KONi Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Sunteti toti buni cu python. Il stiu pe SaNi si stiu si tactica lui, el da bine cand dai stand, adica nu tragi un glont, dupa aia iei tinta, faci run si in timp ce el trage tu dai. Astea nu-s duele.. Ai stat de 2-3 ori stand si in acele momente ai pierdut, ceea ce inseamna ca fara python esti 0. Eu personal, nu ii respect pe playerii care joaca cu python, macar ca in trecut au jucat curat. Te sfatui sa scoti python-ul si atunci o sa vezi rezultate in cresterea skill-ului la deagle.
Nadesh0t Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Sunteti toti buni cu python. Il stiu pe SaNi si stiu si tactica lui, el da bine cand dai stand, adica nu tragi un glont, dupa aia iei tinta, faci run si in timp ce el trage tu dai. Astea nu-s duele.. Ai stat de 2-3 ori stand si in acele momente ai pierdut, ceea ce inseamna ca fara python esti 0. Eu personal, nu ii respect pe playerii care joaca cu python, macar ca in trecut au jucat curat. Te sfatui sa scoti python-ul si atunci o sa vezi rezultate in cresterea skill-ului la deagle. O sa revin cu un video fara python sa-ti demonstrez ca nu sunt 0 fara python, pana atunci, cius^.
Layzz Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Sunteti toti buni cu python. Il stiu pe SaNi si stiu si tactica lui, el da bine cand dai stand, adica nu tragi un glont, dupa aia iei tinta, faci run si in timp ce el trage tu dai. Astea nu-s duele.. Ai stat de 2-3 ori stand si in acele momente ai pierdut, ceea ce inseamna ca fara python esti 0. Eu personal, nu ii respect pe playerii care joaca cu python, macar ca in trecut au jucat curat. Te sfatui sa scoti python-ul si atunci o sa vezi rezultate in cresterea skill-ului la deagle. că tu nu te filmai cu python, mare bun ești băi
KONi Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 că tu nu te filmai cu python, mare bun ești băi Eu nu doar ca ma filmam eu si joc fara.
Evander Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 @Legion Nadhsh0t poti sa pui modurile (tinta, arme, python ala) pe ge.tt, fileshare etc. de pe filebox nu pot descarca.:*
RaZzZoRr01 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Jmek tinta. Dai bine. PS: Ai gusturi bune la manele :))
Nadesh0t Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Jmek tinta. Dai bine. PS: Ai gusturi bune la manele :)) Multumesc.
Recommended Posts