Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mai sunt si buni pe RED tragi binisor, ai phyton ca mine ai valoare atunci, bravo imi plac manelele <3

EDIT: Vreau efectele de la sange, lasa-mi un reply sau PM me, mersi.

Edited by HOLY.aka.TattONE
Posted

Sunteti toti buni cu python. Il stiu pe SaNi si stiu si tactica lui, el da bine cand dai stand, adica nu tragi un glont, dupa aia iei tinta, faci run si in timp ce el trage tu dai. Astea nu-s duele.. Ai stat de 2-3 ori stand si in acele momente ai pierdut, ceea ce inseamna ca fara python esti 0. Eu personal, nu ii respect pe playerii care joaca cu python, macar ca in trecut au jucat curat. Te sfatui sa scoti python-ul si atunci o sa vezi rezultate in cresterea skill-ului la deagle.

Posted

Sunteti toti buni cu python. Il stiu pe SaNi si stiu si tactica lui, el da bine cand dai stand, adica nu tragi un glont, dupa aia iei tinta, faci run si in timp ce el trage tu dai. Astea nu-s duele.. Ai stat de 2-3 ori stand si in acele momente ai pierdut, ceea ce inseamna ca fara python esti 0. Eu personal, nu ii respect pe playerii care joaca cu python, macar ca in trecut au jucat curat. Te sfatui sa scoti python-ul si atunci o sa vezi rezultate in cresterea skill-ului la deagle.

O sa revin cu un video fara python sa-ti demonstrez ca nu sunt 0 fara python, pana atunci, cius^.

Posted

că tu nu te filmai cu python, mare bun ești băi

Posted

că tu nu te filmai cu python, mare bun ești băi

Eu nu doar ca ma filmam eu si joc fara.

Posted

@Legion Nadhsh0t poti sa pui modurile (tinta, arme, python ala) pe ge.tt, fileshare etc. de pe filebox nu pot descarca.:*

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp