Jump to content

Cerere - AIM - RuFoo [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

Nume:Laurentiu
Varsta: 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat orgolios, imi place distractia, timp-ul liber mi-l petrec stand la calculator si iesind cu prieteni, imi place sa lucrez in echipa, sunt un baiat respectos si ambitios.Imi place sa descopar lucruri noi, oameni noi.

Locatia(Oras): Slatina.

Ce gen de muzica asculti? Dance

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : RuFoo
Nivel : 33.
Nume folosite anterior:Nu detin.
Vechime pe server: Joc pe acest server de cand s-a deschis,cu mici pauze.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost banat niciodata.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/xXzPaDJ

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/RuFoo
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut si nici nu o sa am.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Cea mai lunga perioada am petrecut-o in clanul 007. Am mai fost si in alte clanuri dar o scurta perioada de timp.
Ce alte jocuri mai joci?: Joc cs, dota, lol si cam atat.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sincer sa fiu nu prea am prieteni prin acest clan..ii cunosc pe toti si sunt baieti buni dar nu am avut ocazia sa ii cunosc indeajuns.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 0/10 Nu imi place sa fac dm.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: skype: laurentiu.laur21
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece acest clan ceva anume pe care alte clanuri nu il au. In primul rand acest clan este cel mai serios de pe acest server, cu membri seriosi si respectosi. Vreau sa precizez ca nu vreau sa intru in acest clan pentru ca sunt niste playeri cu avere si nu mai stiu eu ce, vreau sa intru pentru a imi castiga respectul si increderea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp