Marean01 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ce parere aveti despre cum a evoluat League Of Legends in ultimul sezon mai exact? ON: Lol-ul, dupa parere mea se duce de rapa. Parca acum joc Dota, nu lol. Parere mea este ca in sezoanele 2, 3 a fost cel mai frumos. Quote
Tinna. Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Sincer, nu sunt pasionata de "jocuri", joc doar sa:mp dar Leauge of Legend / Dota chiar nu imi plac .. nu stiu ce vedeti la ele. Quote
Adi233 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Mi-e dor de mapa veche .. :( și e enervant ca multi cumpara conturi care sunt ranked și intra la meciuri si doar feedeaza .. Quote
Taykiro Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Mie unu imi place, imi plac aproape toate updateurile care le fac. Fara update ar fi un joc obosit la fel ca Metin2. Quote
Ursacian Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nu joc lol, dar este un joc foarte frumos din mai multe puncte de vedere ca :tactica , gandire , intuitie si distractie. Quote
azeSan Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Jocul asta ar trebuii jucat pe CNP ( +16 ani ) si sa nu fie free game ca sa nu joace toti retarzii acest joc. 1 Quote
kosnes scartait da roti Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) Orice joc trebuie sa evolueze man, desii nu sunt de acord cu unele schimbari. Dar rito sunt ceva gen melodia asta: https://www.youtube.com/watch?v=TeXatquVqAc Crezi ca pe ei ii intereseaza daca suntem de acord sau nu? good jk =))) Edited March 27, 2015 by Kosnes Quote
KiNNd3R Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 League of Legends, dupa parerea mea este un joc ce trebuie jucat moderat, multi jucatori de LoL numai ies din casa doar ca sa urce in divizi. CS:GO ramane baza. Quote
Ch4rLieScene Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 E foarte fain exceptând polonezii şi ruşii. Quote
Recommended Posts