Adryann Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Unde pot sa gasesc si eu reclamatiile care le am ? Am dat /email si am primit cateva recamatii si nu stiu cum le gasesc. Quote
Adoniss Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) Unde pot sa gasesc si eu reclamatiile care le am ? Am dat /email si am primit cateva recamatii si nu stiu cum le gasesc. In functie de server-ul pe care joci, deschizi browser-ul si accesezi adresa bluepanel.bugged.ro, respectiv redpanel.bugged.ro (daca joci pe red), te loghezi pe panel, iar acolo, in coltul din dreapta sus a paginii, apare numele tau. Langa, un clopotel. Acolo ai notificatii legate de aceste aspecte ale activitatii tale pe server. Edited January 3, 2015 by Adoniss 1 Quote
Adryann Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Okk multumesc. Puteti sa inchideti. Rezolvat. Quote
oGaR Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Deschizi Browserul scri pe google www.bugged.ro,dai click pe prima pagina,dupa o sa iti apare undeva sus in dreapta User Panel,dai pe el si alegi pe ce server,Dupa Scrie in dreapta sus Login,dai click si scri Numele si Parola dupa Tot sus in dreapta este un clopotel dai click acolo si cauti,Sper ca team fost de folos. Quote
Alddy SRT Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 In functie de server-ul pe care joci, deschizi browser-ul si accesezi adresa bluepanel.bugged.ro, respectiv redpanel.bugged.ro (daca joci pe red), te loghezi pe panel, iar acolo, in coltul din dreapta sus a paginii, apare numele tau. Langa, un clopotel. Acolo ai notificatii legate de aceste aspecte ale activitatii tale pe server. Quote
Recommended Posts