Ca77a Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Subiectul video-ului: SF BIKERS O scurta prezentare:Dupa sedinta, Mafia Sf bikers se antreneaza la paint, mai multe in filmulet! Link catre filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=s4-X7TdXfIg 4
MORGAN Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Frumos ma, ce dor imi e de mafie. Dar manelele unde-s? Asta-i paint fara manele?!
Layzz Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 cum ti-ai scos pythonul cum ratezi, python it's love, python it's life, so?
Ca77a Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 cum ti-ai scos pythonul cum ratezi, python it's love, python it's life, so? Da, de fapt era si ceva lag:))
Hazaard Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 cum ti-ai scos pythonul cum ratezi, python it's love, python it's life, so? Ce dur :)).
Ca77a Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Frumos ma, ce dor imi e de mafie. Dar manelele unde-s? Asta-i paint fara manele?! Nu manele mane, pai ce, numai manele? :)))
MORGAN Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nu manele mane, pai ce, numai manele? :))) Paint fara manele e ca si cum ai zice ca merg la o nunta si incep sa bage aia DNB si Budstep .omg. Deabea astept sa treaca 10 zile dude, nu mai rezist. .omg. .omg.
Layzz Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Paint fara manele e ca si cum ai zice ca merg la o nunta si incep sa bage aia DNB si Budstep .omg. Deabea astept sa treaca 10 zile dude, nu mai rezist. .omg. .omg. ar fi ceva la o nuntă să bagi trap, iar la un concert să bagi manele
MORGAN Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 ar fi ceva la o nuntă să bagi trap, iar la un concert să bagi manele Sunt fan Trap, nu prea suport manelele, doar in anumite contexe, paint-ul si nunta fiind acestea.
ZeusS.A Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Subiectul video-ului: SF BIKERS O scurta prezentare:Dupa sedinta, Mafia Sf bikers se antreneaza la paint, mai multe in filmulet! Link catre filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=s4-X7TdXfIg Ca77a vechi prieten :))) Te saluta TheLegends, Nu mai tragi asa de bine cum trageai cand jucam in grove pe red:>
Layzz Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 la cum arată skin-ul pe spate cu Ca77a Nocheats =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) frate, un text mai nașpa și ordinea textului n-ai putut alege?
DanyelMaryan Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Fara python trageti toti pe langa. =)))) Tragi rau.
Ca77a Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 la cum arată skin-ul pe spate cu Ca77a Nocheats =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) frate, un text mai nașpa și ordinea textului n-ai putut alege? E facut de pitiq, eu nu stiu sa fac;)))
Layzz Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 E facut de pitiq, eu nu stiu sa fac;))) ce să facă pitiq frate..
Ca77a Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 ce să facă pitiq frate.. Pai mie imi place asa cum e, adica nu vad ca e ceva in neregula din moment ce eu nu stiu sa fac asta:D Oricum il voi schimba, m-am cam plictisit de el:D
Ca77a Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Sincer, tragi rău fară pyhton. Avand in vedere ca filmam cu 30 fps, da trag rau, dar oricum era un simplu antrenament si mai mult o prosteala :))
JoKeruL69 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Subiectul video-ului: SF BIKERS O scurta prezentare:Dupa sedinta, Mafia Sf bikers se antreneaza la paint, mai multe in filmulet! Link catre filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=s4-X7TdXfIg Bă, ăla care a luat best e bun rău.
Recommended Posts