MarioSan. Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) Subiectul video-ului:Dovada ca nu joc cu aimbot pentru D@3monO scurta prezentare:Eram in hq sau ceva de genul si l-am rugat pe d@emon sa facem 1 duel pentru a imi testa o tinta iar la un moment el zice sa facem duele pana la 10 dar crede ca am aimbot. Eu am decis sa ma accept aceasta provocare si am zis ca filmez sa nu ma acuze de CHEATS . Link catre filmulet: Dati pe 720p HD Edited January 4, 2015 by MarioSan Seicul 3
Kosso.Cross Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) Subiectul video-ului:Dovada ca nu joc cu aimbot pentru D@3mon O scurta prezentare:Eram in hq sau ceva de genul si l-am rugat pe d@emon sa facem 1 duel pentru a imi testa o tinta iar la un moment el zice sa facem duele pana la 10 dar crede ca am aimbot. Eu am decis sa ma accept aceasta provocare si am zis ca filmez sa nu ma acuze de CHEATS . Link catre filmulet: Dati pe 720p HD omg dude, poți avea orice fel de cod Doar nu te filmai cu el lel Edited January 4, 2015 by Alliance Brocks
ZeusS.A Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) GG. Acum 1ora daemon imi suferea si mie. Mario știi chestia aia,acum se văd bunii fara python dacă ar fi ilegal, ar ieși bunii sv ului la iveala si ar rupe /cheat pe tine. Cum zicea unu, or sa ajungă sa isi bage bind pt /cheat si inca vreo 2 conturi pe gta mutly processes :))) Edited January 4, 2015 by SICK0. 1
Battousai Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) GG Mario, i-ai rupt mufa. Edited January 4, 2015 by Battousai
DevilX Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Subiectul video-ului:Dovada ca nu joc cu aimbot pentru D@3mon O scurta prezentare:Eram in hq sau ceva de genul si l-am rugat pe d@emon sa facem 1 duel pentru a imi testa o tinta iar la un moment el zice sa facem duele pana la 10 dar crede ca am aimbot. Eu am decis sa ma accept aceasta provocare si am zis ca filmez sa nu ma acuze de CHEATS . Link catre filmulet: Dati pe 720p HD Faci si cu mine?
MarioSan. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 (edited) Faci si cu mine? Da boss Nu am vrut sa il fac de ras sau ceva de genul . El a cerut dovada ca nu am AIM si i-am dato :) Tinta te rog ? Uite aici : Edited January 4, 2015 by MarioSan Seicul
ArthurJr Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Dai bines, forță. MARIO LIDER SĂ M0ARĂ PARISU.
MarioSan. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Dai bines, forță. MARIO LIDER SĂ M0ARĂ PARISU. Pwp
JuNNNkye Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Subiectul video-ului:Dovada ca nu joc cu aimbot pentru D@3mon O scurta prezentare:Eram in hq sau ceva de genul si l-am rugat pe d@emon sa facem 1 duel pentru a imi testa o tinta iar la un moment el zice sa facem duele pana la 10 dar crede ca am aimbot. Eu am decis sa ma accept aceasta provocare si am zis ca filmez sa nu ma acuze de CHEATS . Link catre filmulet: Dati pe 720p HD Cum se numeste a doua melodie ?
MarioSan. Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 (edited) A cui e tinta? Nu stiu a cui este :) Am gasito prin PC @Legion B A B I L O N - Uite tinta aici : Edited January 5, 2015 by MarioSan Seicul
Bullet_MoNsT3R Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 You are ă ŞEIC :)))) , dai bine's , baftă!
Recommended Posts