ColeaRobert Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Subiectul video-ului:Dovada ca nu joc cu aimbot pentru D@3mon O scurta prezentare:Eram in hq sau ceva de genul si l-am rugat pe d@emon sa facem 1 duel pentru a imi testa o tinta iar la un moment el zice sa facem duele pana la 10 dar crede ca am aimbot. Eu am decis sa ma accept aceasta provocare si am zis ca filmez sa nu ma acuze de CHEATS . Link catre filmulet: Dati pe 720p HD Frumos, asa dadeam si eu la test cu adminu prin Ammy si s-a enervat cand nu a gasit nimic in pc si a vazut ca trag bine ^_^ Mi-a inchis si gta-ul si aproape ca ma injurat :D ! Si eu pe la paint...(Pentru majie la cutie PM me)
ColeaRobert Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Si la paint pe red esti praf... =]]] #D3stroyer
G3oo Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) al 3 video de genu pe care il gasesc doar in 5 min, spun ce le-am spus si celorlalti de ce nu i-ai dat video in privat si ai pus pe forum sa vada toti ? nu ii pasa nimanui , eu daca iti zic ca esti prost trb sa faci un video sa demonstrezi ca nu esti prost . Edited January 24, 2015 by .eDy.
Rafa.TL Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Subiectul video-ului:Dovada ca nu joc cu aimbot pentru D@3mon O scurta prezentare:Eram in hq sau ceva de genul si l-am rugat pe d@emon sa facem 1 duel pentru a imi testa o tinta iar la un moment el zice sa facem duele pana la 10 dar crede ca am aimbot. Eu am decis sa ma accept aceasta provocare si am zis ca filmez sa nu ma acuze de CHEATS . Link catre filmulet: Dati pe 720p HD Mario da-mi si mie te rog ped-ul.
Fit Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) Nu il mai am ) Te cunosc, ai aim. Atat, sal. Edited February 1, 2015 by Alliance Blackste1nN.
xXaNdYx Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) Bei dir läuftKönnen Sie sagen, dass auf Englisch?Can you repeat this, but in English? //Google Translate doesn't translate so good.. Edited February 1, 2015 by AndyDot.Corleone
GER-hifans Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Können Sie sagen, dass auf Englisch? Can you repeat this, but in English? //Google Translate doesn't translate so good.. Why? He understand German?
Layzz Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Why? He understand German? yes, he understand german language, he live on germany, but i don't know, what is the town where he living.
sebyseby Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Bravo mosule, sa imi dai sms " MaysaN " :) sa dam unu mic. GG :3
Aime Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Subiectul video-ului:Dovada ca nu joc cu aimbot pentru D@3mon O scurta prezentare:Eram in hq sau ceva de genul si l-am rugat pe d@emon sa facem 1 duel pentru a imi testa o tinta iar la un moment el zice sa facem duele pana la 10 dar crede ca am aimbot. Eu am decis sa ma accept aceasta provocare si am zis ca filmez sa nu ma acuze de CHEATS . Link catre filmulet: Dati pe 720p HD Prima melodie plzzz
Recommended Posts