alin3755 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Bulboaca Edwin - Alin Varsta: 13 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o fire glumeata , cu bunul simt , entuziasmata , cu spirit de echipa , de observare si dornica mereu de aventura . Imi place sa ajut , sa dau sfaturi si sa explic celor ce nu pricep. Pun multe intrebari , sunt foarte curios si prind repede. Ofer respect celor de deasupra mea , ai admir ca au ajuns mai sus decat mine , urasc oamenii cu 2 fete , de aceea incerc sa-i ocolesc cat mai mult. Locatia(Oras): Piatra Neamt Ce gen de muzica asculti? Dubstep , rap si comerciala mai rar. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Gigel_Beouf Nivel : 13 Nume folosite anterior: Acesta este singurul cont , primul si ultimul :). Vechime pe server: 2014-09-29 16:35:18 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost banat niciodata . Poza cu invitatie: Nu stiu ce ar trebui sa scriu aici , nu am fost invitat inca . Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Gigel_Beouf Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu , de cand am facut level 5 , mi-am dorit sa intru in acest clan , si am respectat absolut orice membru . Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): De cand sunt pe server , am tot migrat din clan in clan , insa nu am gasit spiritul acela de familie , caldura familiei , care cred ca in AIM o voi gasi . Am fost in FTW , Power of The Kings , SxBP , Blue Family si cam atat tin minte. Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike 1.6 (dau majie neagra acolo ) si cam atat , in mare parte doar SAMP. Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu stiu , vad ca ReLoaDD nu mai este , doar vreo 2 copii de-a lui , cu el ma intelegeam cel mai bine , numai el ma asculta si ma baga in seama , cu toate ca avea levelul care il avea . Dar cred ca daca voi intra ai voi cunoaste pe toti si ma voi intelege cu toti. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10. Experienta DM [ ()/10]: 5/10 , ma pricep mai bine la condus. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype : alin3755, mess nu mai am.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan foarte bine organizat , as putea spune ca seamana cu o factiune sau o mafie , in clan sunt oameni respectati , si cred ca daca voi avea ocazia de a intra in acest clan si voi arata membrilor respect le voi castiga de asemenea si respectul lor. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Clanul il pot ajuta prin glume in momentele in care toti sunt plictisiti , la rob pot conduce , ori sa incurc politistii cu un avion /elicopter . Cred ca as ajuta clanul si deoarece sunt activ , as raspunde la orice intrebare , iar oamenii vor vedea ca sunt din AIM si vor spune : " Ce oameni extraordinari in AIM ! '' Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur , trebuie sa fii mandru sa fii in AIM .Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur , trebuie sa stie dusmanii de cine sa se atinga ! :))
AIM.Egzekut0rr. Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Contra, iti trebuie invitatie de la un membru!
Nicolae Ceausescu Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Contra, nu ai invitatie, esti respins direct.
JOSER.EMBLEMA Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: ionut Varsta: 22 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o fire glumeata , cu bunul simt , entuziasmata , cu spirit de echipa , de observare si dornica mereu de aventura . Imi place sa ajut , sa dau sfaturi si sa explic celor ce nu pricep. Pun multe intrebari , sunt foarte curios si prind repede. Ofer respect celor de deasupra mea , ai admir ca au ajuns mai sus decat mine , urasc oamenii cu 2 fete , de aceea incerc sa-i ocolesc cat mai mult. Locatia(Oras): Giurgiu Ce gen de muzica asculti? Dubstep , Manele - Florin salam <3 viata mea STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Drogxd Nivel : 45 Nume folosite anterior: Acesta este singurul cont , primul si ultimul :). Vechime pe server: 2014-01-20 21:15:00 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost banat niciodata . Poza cu invitatie: Nu stiu ce ar trebui sa scriu aici , nu am fost invitat inca . Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Drogxd Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): De cand sunt pe server , am tot migrat din clan in clan , insa nu am gasit spiritul acela de familie , caldura familiei , care cred ca in AIM o voi gasi . Am fost in FTW ,VT , Mai multe . Ce alte jocuri mai joci: in mare parte doar SAMP. Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: daca voi intra ai voi cunoaste pe toti si ma voi intelege cu toti. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10. Experienta DM [ ()/10]: 10/10 , CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype : ionutdani3 De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan foarte bine organizat , as putea spune ca seamana cu o factiune sau o mafie , in clan sunt oameni respectati , si cred ca daca voi avea ocazia de a intra in acest clan si voi arata membrilor respect le voi castiga de asemenea si respectul lor. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Clanul il pot ajuta prin glume in momentele in care toti sunt plictisiti , la rob pot conduce , ori sa incurc politistii cu un avion /elicopter . Cred ca as ajuta clanul si deoarece sunt activ , as raspunde la orice intrebare , iar oamenii vor vedea ca sunt din AIM si vor spune : " Ce oameni extraordinari in AIM ! '' Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur , trebuie sa fii mandru sa fii in AIM .Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur , trebuie sa stie dusmanii de cine sa se atinga ! :))
Recommended Posts