Rossi Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 (edited) Membrii ce doresc sa se alature clanului au obligatia de a posta un nou topic ce trebuie sa contina modelul de mai jos. Titlul topicului trebuie sa respecte urmatorul model: Cerere - OC - Nume. (Exemplu: Cerere - OC - PoLLo ). -Pentru a intra in Old Crew trebuie sa primesti o invitatie de la un membru OC (Exemplu: SMS From [OC]PoLLo - X esti invitat in clanul Old Crew, te asteptam pe forum cu o aplicatie. ) Daca se face topic fara poza la invitatie, automat se respinge aplicatia. In cazul in care completati cu date false modelul, jucatorului i se va respinge aplicatia. * Pentru a intra in [OC] Crew Family aveti nevoie de minim level 15, de un faction history curat si foarte frumos, cei sapte ani de acasa, activitate, seriozitate si bun simt. - Sa nu folosesasca coduri - Clanul OC este facut pentru cei care trag bine si sunt acuzati fara dovezi. - 3 contra = respins, 5 neutre = Respins !- 7 pro-uri = Acceptat ! MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Varsta:Autodescriere (~ 30 cuvinte): Locatia(Oras): STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Nivel :Nume folosite anterior:Vechime pe server:Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Poza cu invitatie: Link cu faction history:Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru OC?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Ce alte jocuri mai joci?:Cu cine te intelegi cel mai bine din OC?: Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Experienta DM [ ()/10]: CONTACT/ETC.: Contact skype & yahoo messenger:De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Esti de acord sa adaugi tagul OC alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Esti de acord sa adaugi tagul [OC] in joc pe server? Edited January 5, 2015 by OC zJolly Update v.01 1 Quote
Twist7 Official Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: VladVarsta: 18Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat istet, intelegator, prietenos si imi place sa glumesc cu toti.Locatia(Oras): Sannicolau Mare ( Timis ) STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Twist7Nivel : 27Nume folosite anterior: Multe.Vechime pe server: 2 ani si ceva.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.Poza cu invitatie: Am uitat sa fac ss.Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/TWIST7Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru OC?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Multe.Ce alte jocuri mai joci?: Cs, Flatout.Cu cine te intelegi cel mai bine din OC?: PoLLo.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10Experienta DM [ ()/10]: 10 :))CONTACT/ETC.: Contact skype & yahoo messenger: skype: twist.wtfDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Sa imi fac prieteni.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Depinde, cu o pila in Vagos daca trage bine acel membru.Esti de acord sa adaugi tagul OC alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Nu pot.Esti de acord sa adaugi tagul [OC] in joc pe server?: Da. Quote
Daniel.eXe Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: DanielVarsta: 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut! Mă numesc Daniel, am 16 ani și locuiesc în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Sunt în clasa a X - a la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”, profilul economie. Ascult aproape orice gen de muzică, sunt glumeț, serios, cu bun simț și cei 7 ani de acasă. Locatia(Oras): Roșiorii de Vede. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Daniel[].Nivel : 38Nume folosite anterior: BOGHYZEW.Vechime pe server: De când s-a deschis, cu mici pauze.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: Nu am făcut poză. Link cu faction history: Click.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru OC?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nici o altercație. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da, ZEW înainte să se adauge sistemul de clanuri.Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike 1.6Cu cine te intelegi cel mai bine din OC?: Cu PoLLo. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10. Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype & yahoo messenger: Skype: j_daniel2137 si mess: stoicadaniel00.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan respectat și cu membrii de treabă, cu care te poți înțelege. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu orice pot. Esti de acord sa adaugi tagul OC alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [OC] in joc pe server? Desigur. Edited January 15, 2015 by Daniel- Quote
Recommended Posts