Krytos Robert Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Deci am o problema . Am un cont mai mic cu niste bani pe el ca sa lasat un prieten si mi la dat mie . Cum pot face sa intru cu 2 conturi de odata , adica sa am 2 samp-uri deschise pentru a putea transfera bani si masinile pe celalalt cont ? Daca s-ar putea face si un video cu aceasta problema ar fi perfect . Dar, daca nu este posibil lati coment ok ? Multumesc . Cn ma ajuta +1 Quote
ProLifer Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Folosesti ori sandbooxie (varianta mai grea), ori mai creezi un user account (control panel -> add or remove user accounts) si te loghezi in amble, o sa-ti mearga. Quote
Doofenshmirtz Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Dacă nu înţelegi engleza prea bine, nu-i bai. Doar fă ce a făcut şi ăla în video şi o să poţi folosi Sandboxie, deci implicit, o să-ţi poţi transfera banii. Baftă! (: 1 Quote
Anonymouss Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Sandbooxie produce lag si consuma multe resurse , eu am un mod care il bagi unde ai instalat jocul Gta San Andreas , acel mod iti permite sa deschizi SA-MP de cate ori vrea muschi tai. Nu provoaca lag si nu consuma multe resurse. Daca il doresti trimite-mi un PM sa iti dau link. Sa zicem ca ai 2GB Ram si cu sandbooxie deschizi de 10 ori jocul (am dat un exemplu , poate il deschizi de mai putine ori sau de mai multe) iar cu modul meu il deschizi de 15 ori , de 5 ori in plus deoarece , nu consuma resurse. Quote
The St3 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Daca vrei sa folosesti sandboxie ai nevoide de CEL PUTIN 4GB ram. Quote
Recommended Posts