[Cristian Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Doresc sa donez,dar sunt din Republica Moldova si nu prea stiu daca e posibil acest lucru. Quote
TheKing. Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Nu poti, nu-i paysafecard in RM, daca ai rude in tari care este posibil sa cumperi paysafecard.. Quote
x_Daniel Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Eu tot as vrea sa fac o donare din R.M. dar nu stiu daca e posibil.Nu am rude in Romania. Quote
Maximilien Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Salut. Pe unde stai in Republica Moldova? Poti sa tragi o fuga pana in Iasi sau un oras mai apropiat sa cumperi acel paysafecard. Quote
x_Daniel Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Salut. Pe unde stai in Republica Moldova? Poti sa tragi o fuga pana in Iasi sau un oras mai apropiat sa cumperi acel paysafecard. Nu am posibilitate sa trag o fuga pana in Iasi sau intr-un oras apropiat din Romania fiindca nu's SuperMan. Quote
Maximilien Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Cu un mijloc de transport, bineinteles. Quote
sNNk Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Eu am exact aceias problema....Ar fi fain sa poti dona si cu WebMoney ca in R.M este. Quote
TiLiAN Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Poate o sa puteti dona si voi prin WebMoney. Quote
Antonio_Miccollis Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) Salut, si eu sunt din RM. Daca vreti sa cumparati coduri PSC, intrati pe site asta si puteti plati cu card https://www.wkv.com/. Shad0w a zis de site-ul acesta intr-un topic, deci nu e scam. Edited May 19, 2016 by VladDz Quote
Recommended Posts