Mihali Dragos Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Eram la banca si am vrut sa cumpar o masina de la Qenny.[TDs]s,am transferat bani si dupa nu o mai venit lam intrebat unde e si a zis ca cineva ia explodat masina dar el era afk in casa....VREAU SA FIE PEDEPSIT SAU 1.Sa imi deie masina care trebuia sa mi-o vanda ! 2.Sa imi deie bani inapoi si sa fie sanctionat ! Quote
Stefan_xdd Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Tu esti cinovat pentru ca dai transfer, exista /trade, e cea mai sigura metoda. Nu cred ca vei primi ceva inapoi. Quote
Mihali Dragos Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 De unde sa stiu de trade...joc de 2 zile pe server....Si oricum BAN tot trebe sa primeasca nu are voie sa faca SCAM Quote
Zo0m Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Împrumuturile se fac pe propria răspundere,tu ai fost de vină în acestă situație.Nu va primi nimic stai calm,iar acestă ”reclamație” pe care tu ai vrut s-o faci inițial trebui făcută pe panel,nu pe forum. Quote
Mihali Dragos Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Dar nu a fost nici un imprumut eu vroiam sa cumpar o masina de la un player si cum a zis mai sus sa folosesc /trade dar la mine scrie unknown comand...asa ca am dat cu /transfer sa ii dau bani.Si cum sunt nou pe server alte comenzi nu stiu asa ca am folosito pe asta... Quote
Ombladdon Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Pai ba Hipster ai tu masina sa o vinzi ... el trebuia sa iti dea trade si tu sa accepti Quote
Cristi599 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Post-urile se fac pe panel, in primul rand. In al doilea rand, imprumuturile se fac pe propia raspundere. Quote
MoldovaRP Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Împrumuturile se fac pe propria răspundere,tu ai fost de vină în acestă situație.Nu va primi nimic stai calm,iar acestă ”reclamație” pe care tu ai vrut s-o faci inițial trebui făcută pe panel,nu pe forum. Quote
M.I.H Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 nu e vina lui e vina ta ca tu ai dat /transfer Quote
coldix Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Imprumuturile se fac pe propria raspundere. Ai grija data viitoare si fii mai atent cu cine te joci/imprietenesti. Quote
Recommended Posts