MinistruLL55.. Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Salut, azi am instalat windows 8.1 pro original si am instalat si samp, windowsul merge foarte repede si sampul merge foarte greu, adica se misca ca melcu.Ajutor.cine nu stie nu se baga.
Don Gorkem Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ne poți da câteva detalii despre calculatorul tău? (ram, placa video etc) Ne poți spune dacă ai vre-un mod/skin instalat?
Rafa.TL Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Probabil ai un pc slab si nu prea iti suporta win 8, de aceea iti merg jocuriile aiurea, asta-i parerea mea.
Mike Qzsxasfas Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Pe platforma 8.1 GTA San Andreas-ul nu prea merge, mai bine baga 8.0
MinistruLL55.. Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Phoai 2 zile sa caut si sa instalez si sa instalez drivere, tot ce trb si acum zici ca imi trb sa pun alt Windows?pfff?@Raphaelo, am vorbit cu un IT manager la o firma si a zis ca pc-ul meu e foarte bun ptr acest Windows, el mi-a dat si windowsul.@Gorkeeeeem ,am 2,00 gb ram. ,placa video Nvidia si Procesor Inter Pentium
x_Daniel Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Cel mai bine si stabil Windows este de versiunea 7.Restul merg ori greu jocul.Ori greu windows-ul.Ori alte probleme.
MinistruLL55.. Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Nu era asta. eu gasisem pe net un joc crackuit care nici cu instalare nu era.Acuma l-am gasit pe fostul de pe windows 7 si l-am instalat.
Anonymouss Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Cel mai bine si stabil Windows este de versiunea 7. Restul merg ori greu jocul.Ori greu windows-ul.Ori alte probleme. Exact , windows 7 este cel mai bun , nu ai probleme cu jocurile.
Solution D O W N Posted January 14, 2015 Solution Posted January 14, 2015 Am mers la un IT-ist și am întrebat despre bătălia windows 7-8. Răspunsul lui a fost "Spre deosebire de 7, win 8 merge mai prost la partea de gaming.De ce? Unele jocuri pe care le joaca mulți YouTuberi nu merg, deasemenea și cele mai vechi ( gen samp ) unde are multe erori.
MinistruLL55.. Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Lui ii merge bine pe 8.1 jocuri, dar mi-a recomandat sa bag iar 7 professional.Ms la toti
Recommended Posts