XxXxExtremexXxX Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 (edited) Nick: Seba. Tip(avatar/semnătură/logo): logo Stock(obligatoriu): E transparenta, dar exista. Text: Seba. Detalii: Sa arate la fel ca asta: Detalii despre text: Sa fie un albastru mai deschis. Edited January 6, 2015 by - Seba. -
Fusher Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nick: Seba. Tip(avatar/semnătură/logo): logo Stock(obligatoriu): Text: Seba. Detalii: Ca in cel de mai sus. Detalii despre text: Ca in cel de mai sus. Ai la dispozitie 24 de ore pentru a schimba stock-ul, altfel un designer o sa-ti inchida cererea. Te sfatuiesc ca acea lucrare sa o pui la "Detalii" si la "Stock" sa pui un background negru. Cauta pe net "background negru"
XxXxExtremexXxX Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Ai la dispozitie 24 de ore pentru a schimba stock-ul, altfel un designer o sa-ti inchida cererea. Te sfatuiesc ca acea lucrare sa o pui la "Detalii" si la "Stock" sa pui un background negru. Cauta pe net "background negru" Am pus o poza transparenta. Cred ca un designer intelegea la ce m-am referit dar respect regulile.
Fusher Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Am pus o poza transparenta. Cred ca un designer intelegea la ce m-am referit dar respect regulile. #Se misca incet pentru ca textul e prea scurt. 1
Recommended Posts