Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari as dori si eu niste moduri ca sa reduc lagul si sa cresc fps-ul pentru warruri deoarece mi se face lag la war si nu mai pot trage si mi se misca greu.Acestea este configuratia laptopului meu daca ajuta la ceva. 1 GB RAM,Procesor dual core intel 2,20 , placa video 256mb.

Posted (edited)

Salut ionutzmimi, 

Nu cred că există vre-un mod pentru reducerea lagului. Poți încerca următoarele "jmecherii" pentru a reduce lagul:

Options > Display Setup > Advanced

• Draw distance (trebuie să fie la minim, în concluzie 0 liniuțe)
  • Frame limiter (setat pe off)
  • Widescreen (setat pe off)
  • Mip maping (setat pe on)
  • Anti aliasing (setat pe off)
  • Visual fx quality (setat pe low)
  • Resolution (800 x 600 x 16, această rezoluție este recomandată celor care au un calculator slab)

Încearcă să faci și un update la drivere, ș.a.m.d. Te-aș sugera să-ți mai pui 1-2 RAM-i. Spune-mi dacă a funcționat!

Edited by Gorkeeeem
Posted

Eu ti-as sugera sa iti iei alt laptop/calculator.. ai 256mb placa video, nu prea ai ce sa faci. Eu am procesor 2,4 dual core i2, 2 gb ram si placa video 1gb si mai imi frameasa uneori apoi la tine..

Posted (edited)

Eu ti-as sugera sa iti iei alt laptop/calculator.. ai 256mb placa video, nu prea ai ce sa faci. Eu am procesor 2,4 dual core i2, 2 gb ram si placa video 1gb si mai imi frameasa uneori apoi la tine..

Shaf, cand o sa existe i2, primu sunt care-si ia !! 

Edited by WorkOut.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp