IonuTzIonutz Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Salutari as dori si eu niste moduri ca sa reduc lagul si sa cresc fps-ul pentru warruri deoarece mi se face lag la war si nu mai pot trage si mi se misca greu.Acestea este configuratia laptopului meu daca ajuta la ceva. 1 GB RAM,Procesor dual core intel 2,20 , placa video 256mb.
Don Gorkem Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 (edited) Salut ionutzmimi, Nu cred că există vre-un mod pentru reducerea lagului. Poți încerca următoarele "jmecherii" pentru a reduce lagul: Options > Display Setup > Advanced Draw distance (trebuie să fie la minim, în concluzie 0 liniuțe) Frame limiter (setat pe off) Widescreen (setat pe off) Mip maping (setat pe on) Anti aliasing (setat pe off) Visual fx quality (setat pe low) Resolution (800 x 600 x 16, această rezoluție este recomandată celor care au un calculator slab) Încearcă să faci și un update la drivere, ș.a.m.d. Te-aș sugera să-ți mai pui 1-2 RAM-i. Spune-mi dacă a funcționat! Edited January 7, 2015 by Gorkeeeem
lazar132 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Eu ti-as sugera sa iti iei alt laptop/calculator.. ai 256mb placa video, nu prea ai ce sa faci. Eu am procesor 2,4 dual core i2, 2 gb ram si placa video 1gb si mai imi frameasa uneori apoi la tine..
AlexTNs Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 (edited) Eu ti-as sugera sa iti iei alt laptop/calculator.. ai 256mb placa video, nu prea ai ce sa faci. Eu am procesor 2,4 dual core i2, 2 gb ram si placa video 1gb si mai imi frameasa uneori apoi la tine.. Shaf, cand o sa existe i2, primu sunt care-si ia !! Edited January 7, 2015 by WorkOut.
Recommended Posts