Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sunt frumoase,daca ai folosi altfel de border ar fi si mai frumoase,incearca sa iei niste fonturi mai speciale.Mie  imi plac,bravo!

Edited by Waynee.
Posted

O mica intrebare.

Prin ce le EDITEZI?

La ce te referi? Programu cu care lucrez este Photoshop, acolo se intampla toata "magia".  ^_^

Posted (edited)

Salut.I-mi plac avatarele pe care le-ai creeat, dar stiu ca poti si mai bine de atat.

Incearca in urmatoarele sa pui mai mult accent pe corectiile de culoare.

Aici exista o mica greseala de decupare:

sonny_corleone_2.jpg .

Continua sa faci, si tot respectul pentru ca esti fan The Walking Dead.

Edited by IonutArbunea
Posted

Hmm, Adauga mai multe texturi si efecte, Nu mai pune scrisul asa mare si nu in colt, incearca sa il pui foarte aproape de render si mai mic.

Succes mai departe :)

Posted

Scrisul este foarte urat, strica mult. Cauta tutoriale, incearca sa pui scrisul cu Drop shadow 1 0 1 si grandient de jos in sus.

Sau o alta varianta incearca un cliping mask.

Adauga mai multe texturi. Pune border transparent si o sa vezi ca lucrarea va arata mult mai bine :)

Posted (edited)

New!  :ph34r:

Avatar: v1 image.jpg v2Untitled_1.jpg

v1Untitled_1.jpg v2Unatitled_1.jpg   v3Untsitled_1.jpg

Semnatura: Untitled_1.jpg

v1
v2

Logo:v1

colony_1.png
v2
colony_2.png
v3
colony_3.png
v4
colony_4.png
Edited by AK.Scriciu
Posted

Parerea mea este ca sunt slabute, nu vreau sa te mint ca toti cei de mai sus si sa te incurajez ca sunt "AWESOME", pentru ca nu sunt, slabute.

Posted (edited)

Parerea mea este ca sunt slabute, nu vreau sa te mint ca toti cei de mai sus si sa te incurajez ca sunt "AWESOME", pentru ca nu sunt, slabute.

Nu fi chiar asa rau cu el si nu il mai critica, asta e, poate o sa invete odata si odata si el, dar nu prea cred ca il incurajezi spunandui asta.

ON:

Incearca sa adaugi mai multe efecte... 

Textul este PRAF. (no offence)

Unele bordere nu prea te ajuta cu nimic.

Incearca si tu mai multe tutoriale.

Ce pot sa iti spun mai mult e, bafta!

Edited by ZERSZEW
Posted (edited)

O critica dupa parerea mea e constructiva, o lauda, desi e magulitoare, mai mult te face sa stagnezi la nivelul care esti.

On: Ak , imi pare rau, dar nu prea ai evoluat...

Edited by Orion
Posted

@@Eugen.@@@Orion

Stati linistiti baieti.. nu ma supar cand ma criticati, nu ma supar cand spuneti ca sunt slabute sau mai stiu eu ce.. din potriva asta ma ajuta sa imi dau seama ca mai am mult de lucrat, si mai am multe de invatat. Dar stiti cum se spune nimeni nu sa nascut invatat, eu practic photoshop de putin timp sa zic 3 saptamani, eu pana acuma 3 saptamani nu am folosit, sau barem sa fi "aruncat un ochi" sa vad cum se lucreaza in acest domeniu, nimica. Munca mea a fost inceputa de la 0, ca toti oameni urmarind tutoriale, practica, si pasiune la greu. Atunci cand ma criticati asta imi arata ca mai e loc de si mai bine, daca am o lucrare/sau mai multe lucrari slabe, si stiu si eu ca sunt slabe, si imi spune cineva ca sunt bune atuncea e de rau, inseamna ca ma minte in fata si nu vrea sa imi zica puru adevar. De asta a fost si creat acest portofoliu unu la mana sa imi vedeti lucrarile, evolutia in bine/rau, si sa imi spuneti pareri ce trebuie adaugat ce nu trebuie si din astea.  ^_^

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp