FunkeyFresh Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Stiu ca suna cam ciudat din partea mea dar n-am mai intrat pe acest forum de 1 an de cand am fost jefuit pe blue si as vrea sa stiu cum pot pune o semnatura.Cine ma ajuta primul,si corect primeste +1. Quote
FunkeyFresh Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 @Schwarzenegger. Asta stiam si eu,dar eu vreau sa stiu cum fac dupa ce ajung in signature. Quote
Shifty Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 @Schwarzenegger. Asta stiam si eu,dar eu vreau sa stiu cum fac dupa ce ajung in signature. Ca sa iti pui linkul catre profilul tau de pe user panel, scrie in signature: [ red=CristiFTW7 ] *fara pauze 1 Quote
FunkeyFresh Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 (edited) Ca sa iti pui linkul catre profilul tau de pe user panel, scrie in signature: [ red=CristiFTW7 ] *fara pauze Mersi,vezi ca ai primit +1 de la mine.Cer T/C Edited January 8, 2015 by CristiFTW7.red Quote
Dany_YTZ7 Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 My settings --> signature. Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM Quote
Haword07 Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Unde este profilul tău, în sus, în stânga apeși pe săgetuța aia în jos, dai pe ea și dai la My Settings, după, mai jos în partea stângă este o categorie denumită Signature. De acolo îți poți face să-ți apară un text sau o poză, depinde de preferințele tale. Sper că te-am ajutat! Apropo, trebuie să ai peste 10 posturi. Quote
Recommended Posts