Jump to content

Cerere - AIM - Lik3. [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Andrei Cristi.
Varsta: 16 ani.
Autodescrere (~ 30 cuvinte): 
Ma numesc Andrei, am 16 ani, sunt din Bucuresti. Sunt o fire prietenoasa, un baiat de treaba, inteligent, descurcaret in orice situatie, ascultator fata de cei cu mai multa experienta, care vrea sa ajute pe cei care au nevoie de ajutor, care nu este fitos si nu are mofturi, care stie sa vorbeasca civilizat, care scrie corect din punct de vedere gramatical, care stie sa aiba rabdare, glumet, pe care te poti baza oricând, care termina un lucru început, care judeca înainte sa ia o decizie, care respecta pe toti cei care îl respecta.

Locatia(Oras): Bucuresti.

Ce gen de muzica asculti?: Ascult tot felul de melodi. 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Lik3.
Nivel : 24.
Nume folosite anterior: Nu am avut alte nume.
Vechime pe server: 5 luni aprox.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost banat.

Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/8h0h4pj.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Lik3.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, [A]lliance, [G]host, _007 si altele mai neimportante.
Ce alte jocuri mai joci?: Doar SA:MP.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Kamui. Specialz0r, Crock, si multi altii.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Se spune ca nota 10 este nota profesorului -> 9.

Experienta DM [ ()/10]: 10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype -> PM.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: 
Doresc sa fac parte din clan deoarece este unul foarte respectat pe server, apreciez membrii acestul grup, chiar te simti bine pe chatul [/c] si iti faci foarte multi prieteni.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce mi se cere.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da sunt.

Posted (edited)

vot anulat, sunt cam batut in cap si am uitat ca am dat invitatia.

Edited by AIM-SPIKE
vot anulat
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp