Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Manole Valentin
Varsta: 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat sincer, modest si de treaba. Imi place sa practic multe sporturi, sunt foarte sociabil si respectuos. Mereu sunt gata sa dau o mana de ajutor si sunt genul de baiat in care poti avea incredere.

Locatia(Oras): Targoviste.

Ce gen de muzica asculti?: Ascult Rap, Dubstep, Chillstep si Hip-Hop, cel mai des ascult Rap si Dubstep.

STATISTICI ONLINE:

Nick : KeePeR
Nivel : 16
Nume folosite anterior: Cruise
Vechime pe server: Joc pe bugged de pe 19 iulie 2013, adica joc de mai mult de 1 an pe comunitate, iar pe red, joc de cand s-a deschis.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodata.

Poza cu invitatie: Click!

Link cu faction history: Click!
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru VP?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut, o spun cat se poate de sincer.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am fost pe acest cont in [R] si in .Yakuza.
Ce alte jocuri mai joci?:Joc CS:GO, Assassin's Creed si Watch Dogs.
Cu cine te intelegi cel mai bine din VP?: Nu am pe cineva cu care sa ma inteleg foarte bine, cu toti ma inteleg bine.

Experienta SA-MP: Joc cam de 5 ani.

CONTACT/ETC:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: remixxorigin - Yahoo: valentinmanole2000@yahoo.com
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan frumos cu membrii de treaba cu care pot socializa si face glume, de asemenea au un simt al umorului foarte dezvoltat si este un clan foarte respectat, dupa parerea mea, pe acest server.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta cu orice, mai putin bani deoarece nu am :)).

Esti de acord sa adaugi tagul VP alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur ca sunt.
Esti de acord sa adaugi tagul [VP] in joc pe server?: Da!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp