ShoOoT Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Eduard.Varsta: Am vârsta de 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un băiat cu simțul umorului, știu de glumă, îmi place să râd și de asemenea să fac pe alții să râdă, am cei 7 ani de acasă, nu îmi place să mă fac de râs și să fac pe alții de râs, nu îmi place să las lucrurile neterminate. Sunt un băiat cu un caracter puternic, descurcăreț în situațiile grele ale vieții. Locatia(Oras): Curtea de Argeș. Ce gen de muzica asculti? Majoritatea genurilor. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Eduard.Nivel : 10Nume folosite anterior: ShoOoTVechime pe server: 1 an și 5-6 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Pe acest cont, nu, nicio sancțiune, nimic. Poza cu invitatie: Click Link cu faction history: ClickAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Nu, până acum nu în clanuri așa importante.Ce alte jocuri mai joci?: Nu prea mai joc.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Radu_W123, Sez, Rares_W123, Aquaz, Oita, Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: Nu fac dm. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: SKype: sincaeduardDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru că este unul din clanurile mele de suflet, pe care îl iubesc cel mai mult, în care am petrecut cel mai mult timp, alături de prieteni și colegi, ca o familie, și momente frumoase și momente urâte, dar am trecut peste toate împreună. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce îmi stă în putință. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Edited January 8, 2015 by Eduard.
Waterlemon09 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Ai un FH foarte bun la level 10, dar tot cred ca nu ai experienta necesara. Netru.
Hazaard Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 (edited) Mosule, vad ca m-ai trecut p-acolo ca ne intelegem, desi eu nu-mi aduc aminte sa fi vorbit de 2 ori. Imi place descrierea, pro. Edited January 9, 2015 by AIM.SEZ
RaduTSA Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Mah, nu mai ziceti ca nu are experienta, scrie ca a mai avut alt nickname, ShoOoT, deci nu e nou. Pro.
bLaZiNgDuCk Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 pro, creca e shoot ala vechi de era in AIM.
Recommended Posts