cocain. Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 (edited) Nume: Andrei Vârsta: 17 Biografie(minim 15 de cuvinte):Imi place sa lucrez in echipa, sa ii ajut pe ceilalti si sa petrec timp pe samp. Nick Sa:Mp: cocain. Level: 9 De cât timp joci Sa:Mp? Cativa ani nu mai stiu exact Ai avut vreodată ban pe Sa:Mp(Dacă da, spune de ce): Nu Ce nick-uri ai mai avut înainte?: c0ca1n Ai avut vreo altercație cu membrii clanului? Dacă da, spune: Nu Link către User Panel: Click! De unde ai aflat de acest clan?: De la un prieten Știi regulile clanului?: Da Cu ce crezi ca poți sa contribui în acest clan?: Cu activitatea mea. De ce dorești să te alături acestui clan?: pentru ca, sunt o persoana activa si imi place munca in echipa. Ai mai fost membru? Cum te-ai simțit?: nu Edited January 9, 2015 by Lupanescu Nu mergea link-ul catre panel.
VinDiesel69 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Avand in vedere faptul ca suntem in formare si in cautarea de membrii esti acceptat fara vot-ul membriilor. Te rog sa cauti un membru de rank 6+ pentru cinvite. .t/c.
Recommended Posts