Fusher Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 O ard aiurea cu tot dar nu cu rapulCand scuip exista riscu' sa-ti rup muia si capulSi dincolo de toate devastez totul ca globulDinamic detonez dinamita si rup totulSavurez ispitele pana la savuratieSunt profesor pentru toti ma...din generatieTu esti super fricos sau...superstitiosSau suferi ca te ard exact pana la osEsti chitros..ca te miros, da-te in slobozNu fi prost ca Fusher o se poarta dubiosDoar ca..am consumat un cascaval modificatGenetic combinat cu chimicale ce te pun in cap.Intotdeauna sunt cu fratii pe felieAm material in mine man de zici ca-s farmacieCunoasterea e sacra in sinteza cerebralaGasesc gandirea ta man..putin banala #Nu e terminata..am pus doar putin. 4 Quote
LikeSpliff Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Geniale :o3, ar fi mai fain daca te-ai inregistra =] <3 1 Quote
Fusher Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Nu-i rau Fusherino, nu-i rau... ;) Merci :* Quote
ProLifer Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Un mesaj ceva, nimic? Niste rime potrivite nu înseamnă ca sunt si bune. Quote
Fusher Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Un mesaj ceva, nimic? Niste rime potrivite nu înseamnă ca sunt si bune. Citeste din nou si o sa iti dai seama. Quote
ZoKe Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Geniale :o3, ar fi mai fain daca te-ai inregistra =] <3 Quote
GeoFcsb Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Man, eu nu cred ca le-ai facut tu. Sunt prea bune rimele sa le fii facut tu :)). Quote
Tukygaga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Bun,mai scrie poate ai noroc sa te gaseasca cine trebuie :D Quote
ArthurJr Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Se potrivesc la perfecție rimele, felicitări. Quote
Rada Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 0 Logica. Ce zice cumatru Salam: Am fost si vom fiO legenda vie. Am trecut prin multe, Dar lumea nu stie. Am stiut in viataCum sa ne impunemSi in varful piramidei sa ramanem. Suntem frati buniSi nimic nu ne dezleaga. Impreuna suntem O inima intreaga. Forta si onoarea, Apa si pamantul. Si nimeni din lumeNu ne intoarce cuvantul. Ref. Cap si pajura. Noi suntem banul si stema. Ce mult ne mandrimFiinda ne-am pierdut emblema. Si numele nostru, Are greutate, Si mereu in viata Am fost frate pentru frate. x2Imi aduc aminteCand te luai de mine. Ca judecam lumea.. Spuneai ca nu-i bine.. Acum esti de acordCu parerea mea. Vezi cu ochii tai.. Cat este lumea de rea.. Vezi cum te feresti de rautate. Ca tu esti acasa.. Si eu sunt departe. Ca lumea profoita.. Si se simte bine. Ca nu e si fratele tau Langa tine. Versuri de la: http://www.versuri.ro/ Quote
ThatGuy19xD Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Geniale :o3, ar fi mai fain daca te-ai inregistra =] <3 Quote
Recommended Posts