Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

nu-l am.

Lucrezi bine baaaaa..

Ai evoluat foarte mult, GG.

eSFTEHa.jpg  TexT AleX.[]

Culoare text si font exact ca aici:

UClXF3i.jpg

cand ai timp fa-mi. Te pwpik.

Edited by Mq.AleX
Posted

Imi place blur-ul tău si imi place mult coloristica si felul cum integrezi textul ! Tine-o tot asa . Succes

nu e chiar un blur, dau duplicate la poză, o pun pe soft light si ii pun exposure (depinde de imagine) si uneori gradient

mersi de părere

• 2 weeks later...
Posted

Ehm, ce sa zic, e ok. La font-uri, ar fi ok dacă n-ai mai folosi acel "shadow", nu știu, mie unul nu-mi place, îmi "zgârie" ochii. In rest, e bine.

Posted (edited)

Ehm, ce sa zic, e ok. La font-uri, ar fi ok dacă n-ai mai folosi acel "shadow", nu știu, mie unul nu-mi place, îmi "zgârie" ochii. In rest, e bine.

La font-urile mici mi se pare ok să pun, la cele mari mai pun când imi aduc aminte dar la cele mici arată urat fără, părerea mea.

//Edit: la avatarul tău, folosește size 8.

Edited by AIM.Spleeff
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

După o perioadă in care n-am mai postat nimic m-am gândit să mai postez si p-aici.

HHiJwyr.jpg AbEMSkr.gif RKroNLF.jpg AN3FTIS.jpg G0yoZvc.jpg zhNLnsI.jpg ChTV6Xw.jpg 0yS58ib.jpg b4XuU3w.jpg  o77qJdI.jpg mMo5KZl.jpg DkQnras.jpg 7h4vLnf.jpg FRuX0HQ.jpg 5UoXhGu.jpg HDRWGkE.jpg FJ5D71l.jpg nHY4Qg5.jpg ZEOEE1M.jpg hLGEeEu.jpg cLjTeJq.jpg h1ZUuQU.jpg wjKXJyi.jpg PugOhDr.jpg xFYbwx9.jpg

Sper să vă placă, dacă vreti un avatar sau o semnătură nu ezitati să-mi dati PM.

Edited by AIM-SpleeffPolitai
Posted

Salut, ai putea sa-mi faci un avatar cu actorul Matt Bomer? ( scuze ca nu pun stock dar nu stiu de unde sa gasesc unul sa se vada bine).

Sa scrii doar Alvarez intr-un colt iar efectele cum doresti tu.

Multumesc.

Posted

Salut, ai putea sa-mi faci un avatar cu actorul Matt Bomer? ( scuze ca nu pun stock dar nu stiu de unde sa gasesc unul sa se vada bine).

Sa scrii doar Alvarez intr-un colt iar efectele cum doresti tu.

Multumesc.

nici eu nu găsesc, am căutat pe tumblr, dacă găsesti tu astept să-mi lasi stock si o să-ti fac

Posted

bn nu mai pune asa mult drop shadow pe texte, incearca sa-i scazi opacity-ul nu sa-l cresti.

te referi la un avata anume sau in general?ca la una am pus stroke si d-aia se vede așa