Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prenume Real : Denis.

dot_icon.pngNume in joc : FankLaX

dot_icon.pngLevel : 6.

dot_icon.pngVarsta reala : 17 ani.

dot_icon.pngLink profil panel : http://bluepanel.bugged.ro/profile/FankLaX

dot_icon.pngClanurile in care ai mai fost/Ti-ai dorit sa fi : Am fost în clanurile: Blue Family,clanul [AIR],Clanul [ART] Mi-aş dori să fiu în clanul Is.Doope.

dot_icon.pngDe ce vrei sa te alaturi clanului nostru? (detaliat) : Deoarece aici ma simt ca acasa,nu ca in real life evident,dar aici ma simt bine.

dot_icon.pngCunosti membrii din clan? Pe cine si ce parere ai de el/ei ? : Îl cunosc pe uFo,kLaX,doi tovarasi exceptionali cu care am hoinarit pe acest server.

dot_icon.pngCe faci tu in general pe sa-mp ? : Fac fish toata ziua,iar seara pierd banii la barbut.

dot_icon.pngIti place sa faci DM ? de ce? : Sincer DM fac doar pe cine am pica,in rest nu fac deloc.

dot_icon.pngCrezi ca meriti sa intri in clan? de ce? : Dupa cum se vede pe profilul meu,multi ar zice ca nu am ce cauta in acest clan,dar eu as vrea sa am ocazia sa le rad in fata.

dot_icon.pngCine este detinatorul clanului? : uFo.

dot_icon.pngCe crezi ca ar trebui modificat la clan? : Nu eu decid,doar Lider si C-o Liderul decid daca e nevoie de o schimbare la clan.

dot_icon.pngAi un ScreenShot din joc ce te reprezinta? link : Nu am.

dot_icon.pngTe-ai abonat la topicul de anunturi?( http://forum.bugged.ro/topic/106159-zona-de-anunturi/ ) : Mă voi abona daca este necesar.

dot_icon.pngCrezi ca a meritat timpul acordat sa completezi aplicatia la noi? : Desigur,indiferent daca sunt sau nu acceptat.

dot_icon.pngCum vrei reactiona daca vei fi respins? : Fruntea sus,nu e sfarsitul lumii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp