Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Ei bine, după cum spune și titlul topicului, am o problemă cu FPS-ul. Treaba stă așa: acum 2 zile aveam 95-100 fps constant, lejer, ei bine de ieri dacă FPS-ul meu trece de 50, e bine.

P.S. Nu am niciun fel de mod, doar hud.txd

Cine mă poate ajuta, o să fie răsplătit. Mulțumesc anticipat.

Posted (edited)

Da in Setings -- La display setup si dai la Frame limiter off

E pe off. :(

Când joci SA:MP nu sta cu skype, mess, chrome, etc. în bară, îţi face lag şi ai fps mic. Ce placă video foloseşti?

http://i6.minus.com/iSjUiPH3cUMyj.png, http://i4.minus.com/iknHUxwD0LWL0.png

Nu țin nimic deschis..

Edited by Eduard.
Posted (edited)

@Click dreapta pe desktop -  graphic proprertis sau ceva de genu' - power - maximum performance apoi dă la 3d - custom settings - texture quality pe performance, anisotropic filtering pe application settings, vertex procesing pe default settings, vertical sync pe application settings.

Acum intră în SA:MP - options - display setup  -  advanced options - frame limiter off,  draw distance să nu aibă nimic acolo, deci la 0, visual fx quality să fie la low, anti alising să fie pe off, şi dacă vrei, rezoluţia cea mai mică.

Edited by NEWBiE.
Posted

Salut. Ei bine, după cum spune și titlul topicului, am o problemă cu FPS-ul. Treaba stă așa: acum 2 zile aveam 95-100 fps constant, lejer, ei bine de ieri dacă FPS-ul meu trece de 50, e bine.

Exact aceeasi problema am si eu, aveam 70 FPS constant, iar acum am 30-40 fps...

Am doar hud.txd, nici un fel de mod! Am si gta3.img lui justinian..

Posted

Salut, aceeasi problema am avut si eu de la Windows 8.1, mi-am bagat 7 pe 64 bity si gta3.img lui Justinian (cel cu cerul negru) si am 101 fps mereu.

Posted

Doamne ma, cand va aud cu solutiile de genul 'reinstall windows urgent, ai virus', ma iau toate durerile de cap.

ON:Intra pe SA-MP si tasteaza in chat '/fpslimit 90', daca nu iti merge, lasa un reply aici si incerc sa te rezolv altfel.

Am făcut asta, mai demult. La fel, nicio schimbare.

Posted

Doamne ma, cand va aud cu solutiile de genul 'reinstall windows urgent, ai virus', ma iau toate durerile de cap.

ON:Intra pe SA-MP si tasteaza in chat '/fpslimit 90', daca nu iti merge, lasa un reply aici si incerc sa te rezolv altfel.

Hoo baiatu.. i-am zis doar o sugestie.. si daca te doare capu.. ia pastile ;) daca are virusi poate sa ii mearga pc greu... dar ce sa stie unu care habar nu are ce e ala software!

Posted (edited)

Hoo baiatu.. i-am zis doar o sugestie.. si daca te doare capu.. ia pastile ;) daca are virusi poate sa ii mearga pc greu... dar ce sa stie unu care habar nu are ce e ala software!

Asta cam tine de hardware, ca tine de placa video, ce am spus eu tine de software, daca e vorba de placa video, asta tine de hardware. Edited by AiRdr0p
Posted (edited)

Am cel mai slab PC ever şi tot scot 95 FPS. :lol:

Setările mele (calitate slabă, performanţă maximă):

iYBjsPn.png

• Ai grijă să dezactivezi Vertical Sync (OFF) din driverul plăcii video.
  • Ai nevoie de un gta3.img de 300-400mb (LAG-FIX-ul lui Justinian)
  • Descarci timecyc-ul ăsta + C R A C K-ul (felicitări Bugged pentru cenzură? WTF? Justiţiarii dreptăţii) şi mai departe e simplu: http://ge.tt/7545zE72/v/0

Atenţie! înainte să modifici fişiere, redenumeşte-le pe cele vechi sau salvează-le ca backup. :)

Edited by JESSEPINKMAN
Posted

S-a rezolvat m3n, nu știu ce se întâmplase. De ieri, și-a revenit la loc FPS. Mulțumesc tuturor pentru păreri/sugestii/orice. :))

Posted

si eu vreau sa le vad :D

Ok, uite-le! :D

Am cel mai slab PC ever şi tot scot 95 FPS. :lol:

Setările mele (calitate slabă, performanţă maximă):

iYBjsPn.png

• Ai grijă să dezactivezi Vertical Sync (OFF) din driverul plăcii video.
  • Ai nevoie de un gta3.img de 300-400mb (LAG-FIX-ul lui Justinian)
  • Descarci timecyc-ul ăsta + C R A C K-ul (felicitări Bugged pentru cenzură? WTF? Justiţiarii dreptăţii) şi mai departe e simplu: http://ge.tt/7545zE72/v/0

Atenţie! înainte să modifici fişiere, redenumeşte-le pe cele vechi sau salvează-le ca backup. :)

Posted (edited)

Setările mele http://i1.minus.com/ixbAR3LsHSH6w.png. Și am 95+ fps.

Eu dacă îl dau pe 640x16, sau mai mare, nu mi se vede fullscreen.

Depinde de monitor. Decă ai peste 95 este perfect.

Contează şi hostul, vei observa o diferenţă semnificativă într -800/1000 şi 1000/1000 players.

Plus că în LS, în special în zona CNN, FPS-ul scade îngrozitor sau pendulează când e serverul full.

Timecyc-ul pe care ţi l-am dat, am descoperit că nu este tocmai grozav. Încearcă-l pe cel al lui Justinian, cel cu cer negru + gta3.img de o calitate cât mai slabă şi dimensiune mai mică de 400MB.

Eu folosesc astfel de mijloace pentru a-mi creşte FPS-ul, iar când doresc calitate în detrimentul performanţei, schimb gta3.img cu cel original şi setez o rezoluţie decentă. :)

Mai adaug ceva. Câştig undeva la 10-20 FPS-uri doar schimbând drawdistance de la maxim la 0.

• PRO: Se mişcă impecabil, glonţul merge unde trebuie. (De altfel, adminii spun că nu e lag pe server, dar noi ştim prea bine, se observă când foloşeşti armele. Ei ţin una şi bună, e de la noi, e de la noi. Nu e adevărat, când altcineva are lag, se miscă sacadat, degeaba ai 101FPS)
  • CONTRA: Trebuie să stai mai des cu ochii pe minimap, deoarece scade câmpul vizual, iar playerii aflaţi la limita razei de acţiune, în special cei care folosesc rifle, dispar pur şi simplu din câmpul vizual. (Soluţie: fii atent la minimap şi foloseşte click dreapta pentru ochire)
Edited by JESSEPINKMAN