Popular Post Ca77a Posted January 11, 2015 Popular Post Posted January 11, 2015 Salut buGGed! Am fost foarte solocitat pentru modurile pe care le folosesc si m-am gandit sa le postez aici, poate doreste cineva sa le foloseasca. Am facut un video pentru a va aratat toate modurile: Armele folosite de mine: Click! Tinta folosita de mine in momentul de fata: Click! Pedul folosit de mine: Click! Pythonul folosit de mine: Click! Skinul pe care il folosesc eu: Click! Daca va plac, nu ezitati sa apasati pe butonul de +1. (!) Atentie, modurile nu sunt facute de mine, eu doar le folosesc! 27
JoKeruL69 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Sunt moduri ''fainoșag''. Multam. +1 ca mi-ai dat 1kk sa dau.
bLaZiNgDuCk Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Salut buGGed! Am fost foarte solocitat pentru modurile pe care le folosesc si m-am gandit sa le postez aici, poate doreste cineva sa le foloseasca. Am facut un video pentru a va aratat toate modurile: Armele folosite de mine: Click! Tinta folosita de mine in momentul de fata: Click! Pedul folosit de mine: Click! Pythonul folosit de mine: Click! Skinul pe care il folosesc eu: Click! Daca va plac, nu ezitati sa apasati pe butonul de +1. (!) Atentie, modurile nu sunt facute de mine, eu doar le folosesc! da ji mie efectele si iti dau plus unu cand mere sagetuta lu cupidon
Layzz Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) pun pariu că vor venii toți fanii tăi cu +1 VAI CE MODURI MONDIALE sunt doar armele lui zenner mai speciale, dar gta3-ul strică tot.. edit - cum ziceam, în 7 minute ai 5 plusuri. apropo din câte știam, titlul trebuia să fie [X]Modurile mele, My Mods. edit 3, mod cleo skin.cs, tu zici că ți-ai pus skin-ul ăsta care are un run mai special (ca sweet, ryder, smoke), și odată ce ți-ai pus un skin cu run de-ăla, pe un skin cu un run normal, skin-ul nu trebuia să se miște cu acel run, ci normal. edit 4, ped ilegal, cum se mișcă cu m4. Edited January 11, 2015 by LAyzzz. 1
Deagle.Oficial Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Destul de frumoase. Eu folosesc doar un singur mod de arme si il am doar pe deagle :>
Ca77a Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 pun pariu că vor venii toți fanii tăi cu +1 VAI CE MODURI MONDIALE sunt doar armele lui zenner mai speciale, dar gta3-ul strică tot.. edit - cum ziceam, în 7 minute ai 5 plusuri. apropo din câte știam, titlul trebuia să fie [X]Modurile mele, My Mods. Eu le-am pus ca ma intrebau toti daca le dau modurile pe care le folosesc, am si spus ca nu sunt facute de mine! da ji mie efectele si iti dau plus unu cand mere sagetuta lu cupidon Revin cu edit cand le gasesc.
armand_arm Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 ...arme zenner,tinta Alexander.Capone,gta 3 justinian,...frumusele.
Layzz Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) da ji mie efectele si iti dau plus unu cand mere sagetuta lu cupidon http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=9226 cp Eu le-am pus ca ma intrebau toti daca le dau modurile pe care le folosesc, am si spus ca nu sunt facute de mine! Revin cu edit cand le gasesc. mai citește odată. Edited January 11, 2015 by LAyzzz.
Ca77a Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 @Layzzz. skinul ala de care zici tu nu este .cs, este doar inlocuit skinul de civil cu cel al lui sweet, poti face asta cu un program gen img tools. Pedul ala de care zici tu ca e ilegal, il foloseste jumatate din server, am o intrebare, de ce crezi tu ca este ilegal?
bLaZiNgDuCk Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=9226 cp mai citește odată. ty o sa dau plus unu daca is alea bune si cand merge si sageata
Ca77a Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Moduri de pisica smekera :*. GG my bro. :D 1
Rafa.TL Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Vad ca in video ai skin de Lider/Co-Lider din Russian,daca-l ai da-l si mie.
Ca77a Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Vad ca in video ai skin de Lider/Co-Lider din Russian,daca-l ai da-l si mie. Nu, atunci eram in Taxi LV cand am facut video.
Rafa.TL Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nu, atunci eram in Taxi LV cand am facut video. Ok.
Battousai Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 pun pariu că vor venii toți fanii tăi cu +1 VAI CE MODURI MONDIALE sunt doar armele lui zenner mai speciale, dar gta3-ul strică tot.. edit - cum ziceam, în 7 minute ai 5 plusuri. apropo din câte știam, titlul trebuia să fie [X]Modurile mele, My Mods. edit 3, mod cleo skin.cs, tu zici că ți-ai pus skin-ul ăsta care are un run mai special (ca sweet, ryder, smoke), și odată ce ți-ai pus un skin cu run de-ăla, pe un skin cu un run normal, skin-ul nu trebuia să se miște cu acel run, ci normal. edit 4, ped ilegal, cum se mișcă cu m4. Asta l-am intrebat si eu, nu vrea sa recunoasca. A mai postat odata acest videoclip cu alte moduri, oare de ce il posteaza tot pe acesta? N-am mai vazut playeri ca el, plus ca are leader si helper? WTF
Mr_Universe Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nu sunt moduri noi sau speciale... au mai fost postate de 'n' ori, dar parca de fiecare data cand le vad imi plac mai mult. Totusi voi ramane la modurile mele actuale. Gg. pentru munca depusa! Apropo. Omfg, esti din Curtea de Arges! Si eu la fel, unde stai? Poate vorbim prin PM.
Ca77a Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Asta l-am intrebat si eu, nu vrea sa recunoasca. A mai postat odata acest videoclip cu alte moduri, oare de ce il posteaza tot pe acesta? N-am mai vazut playeri ca el, plus ca are leader si helper? WTF Ba frate eu nu stiu ce va intereseaza atat ce fac eu, am postat ca asa mi-a trasnit prin cap, am avut 20 de PM-uri cu: 'imi dai si mie ped, imi dai si mie tinta', si pentru a nu mai avea problema asta, am zis sa fac un topic cu 'Modurile mele'. Videoclipul ala de care tot ziceti voi ca am skin .cs, skinul este doar inlocuit cu spark, doar atat, nu am facut nu stiu eu ce chestii sa sa incalc regulamentul. Daca nu iti convine ca am postat aici sau ce postez aici, de ce te mai obosesti sa te uiti? Nu te inteleg. Asta e, nu iti place, dar poate sunt altii interesati. In incheiere vreau sa fac apel la toti cei care au ceva personal cu mine, eu postez pe forum pentru ca asa vreau, este o comunitate deschisa si locul asta e facut special pentru a face asta, pentru a promova lucrurile facute pe servere. Sa aveti o seara buna!
Recommended Posts