Battousai Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Ba frate eu nu stiu ce va intereseaza atat ce fac eu, am postat ca asa mi-a trasnit prin cap, am avut 20 de PM-uri cu: 'imi dai si mie ped, imi dai si mie tinta', si pentru a nu mai avea problema asta, am zis sa fac un topic cu 'Modurile mele'. Videoclipul ala de care tot ziceti voi ca am skin .cs, skinul este doar inlocuit cu spark, doar atat, nu am facut nu stiu eu ce chestii sa sa incalc regulamentul. Daca nu iti convine ca am postat aici sau ce postez aici, de ce te mai obosesti sa te uiti? Nu te inteleg. Asta e, nu iti place, dar poate sunt altii interesati. In incheiere vreau sa fac apel la toti cei care au ceva personal cu mine, eu postez pe forum pentru ca asa vreau, este o comunitate deschisa si locul asta e facut special pentru a face asta, pentru a promova lucrurile facute pe servere. Sa aveti o seara buna! Pui o poza cu 'cele 20 de pm-uri?'
Evander Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) @Ca77a Frumoase moduri Edited January 11, 2015 by HighBryd A
TrancaDanielAlexandru Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 GG, frumoase moduri. Felicitări! Ai +1 de la mine.
George RevoQue Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) Gta3 dami-l si mie dau +1. Edited January 11, 2015 by Alliance RevoQue
Ca77a Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 +1. Multumesc! @Ca77a Frumoase moduri Multumesc:D GG, frumoase moduri. Felicitări! Ai +1 de la mine. Ms man. Gta3 dami-l si mie dau +1. E prea mare sa-l pun pe un site. Misto ma caine. Eu nu ma bag, man! Merci!
luncas Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 (edited) Pui o poza cu 'cele 20 de pm-uri?' Mai bine pui tu o poza cu cine esti defapt,ca eu tot anonim te vad.E simpla faza,iti place bine,daca nu,ignora topicul.E greu?Credeti ca daca folosea skin.cs nu primea ban pana acum?Ati ajuns voi sa fiti mai destepti ca adminii sau cum?Nu mai comentati aiurea. Scuze pentru off topic ON:Frumoase moduri,ti-am dat +1. Edited January 12, 2015 by BladeeBlood 1
Kosso.Cross Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Salut buGGed! Am fost foarte solocitat pentru modurile pe care le folosesc si m-am gandit sa le postez aici, poate doreste cineva sa le foloseasca. Am facut un video pentru a va aratat toate modurile: Armele folosite de mine: Click! Tinta folosita de mine in momentul de fata: Click! Pedul folosit de mine: Click! Pythonul folosit de mine: Click! Skinul pe care il folosesc eu: Click! Daca va plac, nu ezitati sa apasati pe butonul de +1. (!) Atentie, modurile nu sunt facute de mine, eu doar le folosesc! Imi plac armele mult.
skilz666. Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Skinul care l-ai pus la download este și cel din video. Faine Pui o poza cu 'cele 20 de pm-uri?' Mă tu ești un terminat nu mai comenta. Cata știe ce zice.
Battousai Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 (edited) Skinul care l-ai pus la download este și cel din video. Faine Mă tu ești un terminat nu mai comenta. Cata știe ce zice. Keep calm pupincuristule, joacă pe blue, nu pe red, nu mai pupa in fund atâta.P.s:învaţă să pui virgulă. Edited January 12, 2015 by Battousai
Ca77a Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Ca77a dami si mie modul anti lag si ai +1. Nu stiu pe ce site sa-l pun care sa accepte 400MG+
sNk69 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Nu stiu pe ce site sa-l pun care sa accepte 400MG+ Gaseste si tu.....cand gasesti imi dai un PM cu modul.
dark_remus Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Mie nu imi plac .omg. da tot iti dau +1 .omg. ca te iubesc .omg.
Ca77a Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Mie nu imi plac .omg. da tot iti dau +1 .omg. ca te iubesc .omg. hihihi=]]
King.KEiKOV Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Salut buGGed! Am fost foarte solocitat pentru modurile pe care le folosesc si m-am gandit sa le postez aici, poate doreste cineva sa le foloseasca. Am facut un video pentru a va aratat toate modurile: Armele folosite de mine: Click! Tinta folosita de mine in momentul de fata: Click! Pedul folosit de mine: Click! Pythonul folosit de mine: Click! Skinul pe care il folosesc eu: Click! Daca va plac, nu ezitati sa apasati pe butonul de +1. (!) Atentie, modurile nu sunt facute de mine, eu doar le folosesc! Ca77a am vazut intr-un video de al tau folosid un mod efect blod mi-l poti da iti acord +1.
Arrow_ Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Frumoase moduri. Imi place cum le-ai prezentat.
Ca77a Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Ca77a am vazut intr-un video de al tau folosid un mod efect blod mi-l poti da iti acord +1. http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=9226 Frumoase moduri. Imi place cum le-ai prezentat. Multumesc.
Jade Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Ca77a am facut sparku am bagat modurile si cand dau sa intru pe SAMP imi da crash si daca dau uninstall si il fac iarasi fara moduri merge este de la moduri sau ? Ajutama sa rezolv problema explicami te rog pas cu pas ce trebuie sa fac ca sa mearga.Te rog Quote.
Recommended Posts