bLaZiNgDuCk Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 (edited) Nick: blazingduck Tip(avatar/semnătură/logo): logo Stock(obligatoriu): Text: SA FIE SCRIS DEASUPRA LA GROOVE STREET NUMELE MEU BLAZINGDUCK. Detalii: numele meu cu litere mai maricele si daca se poate cam cu aceiasi culoare, adica acelas verde. Detalii despre text: sa fie scris numele meu sus cu litere mai maricele. Edited January 12, 2015 by AIM.bLaZiNgDuCk
Cristi1698 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Nick: blazingduck Tip(avatar/semnătură/logo): logo Stock(obligatoriu): Text: sa fie cam tot ca acesta doar sa fie scris blazingduck Detalii: si in loc de acel skin sa fie unul de la groove street please, nu am gasit eu unul.. Detalii despre text: sa scrie jos in loc de co-leader of italian mafia member of groove street pls Ai 24 de ore la dispozitie sa schimbi stock-ul cu unul needitat, altfel un designer o sa-ti respinga cererea.Iti recomand sa pui un background negru, iar acea imagine s-o muti la "Detalii".
bLaZiNgDuCk Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Sper sa iti placa. mersi frate o sa iti dau +1. Poftim: ty man, o sa iti dau plus unu si tie
Recommended Posts