Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da-i foc la PC )))

Ce gluma proasta.

Aștept si păreri despre pc. Restul jocurilor merg la maxim fara nicio problema.

Posted

@YaNo the goodness pc este bun dar incearca sa nu tii deschise foarte multe programe deschise in timp ce joci sa:mp, asa si eu am pe un pc de 12 milioane nu pe unul de 55 ca al tau 100-102fps cand am doar samp+skype+youtube dar tu tii si steam, csgo, etc. etc.

Posted

Salut, eu am un pc destul de bun zic eu, dar totusi samp-ul nu imi merge cum imi doresc, 85-88 fps, iar eu zic ca duce chiar mai mult, care ziceti ca ar fi problema? Merge orice joc aparut pe el.

http://imgur.com/9zPT89v,ffxE6T8,tlYXylO,Mdf8oru#0

FPS-ul este foarte decent la ce specificații ai. Probabil depinde și de modurile adăugate (dacă sunt) dar în ciuda faptului că acest joc este apărut acum ceva timp, cu siguranță, asta nu înseamnă că nu poate cere resurse destule, mai ales datorită jucătorilor în diferite locuri + toate efectele de la diferite acțiuni de pe joc, care desigur, îngreunează jocul. Oricum, n-ai de ce să-ți faci griji și nu ai nevoie de nici un fel de FPS în plus peste 60, monitorul tău mai mult ca sigur e pe 60HZ și nu diferă nimic chiar dacă ai 300 FPS.

Depinde și de placă video, care nu ai specificat-o. Dacă ai procesor decent și 6 GB RAM nu înseamnă că e de gaming dacă nu ai o placă video bună.

Posted (edited)

FPS-ul este foarte decent la ce specificații ai. Probabil depinde și de modurile adăugate (dacă sunt) dar în ciuda faptului că acest joc este apărut acum ceva timp, cu siguranță, asta nu înseamnă că nu poate cere resurse destule, mai ales datorită jucătorilor în diferite locuri + toate efectele de la diferite acțiuni de pe joc, care desigur, îngreunează jocul. Oricum, n-ai de ce să-ți faci griji și nu ai nevoie de nici un fel de FPS în plus peste 60, monitorul tău mai mult ca sigur e pe 60HZ și nu diferă nimic chiar dacă ai 300 FPS.

Depinde și de placă video, care nu ai specificat-o. Dacă ai procesor decent și 6 GB RAM nu înseamnă că e de gaming dacă nu ai o placă video bună.

Dacă te-ai uita si la celelalte poze + Credema când am luat placa video a costat 8oo lei, acum puțintel timp. Imi merge watch Dogs la maxim, battlefueld 4 in 80 FPS + la maximum, etc cs go in 300 fps. Placa e amd radeon 7800 de 2gb gddr5, asa stiu, 256 bites.

Edited by YaNo the goodness
  • 3 weeks later...
Posted

@YaNo the goodness

Puțini oameni știu că jocul în sine, indiferent de ce setare i-ai face, blochează FPS-ii, iar ei nu pot trece de 100. Există moduri pentru asta, eu am PC de gaming și am avut aceeași problemă dar m-am documentat și am rezolvat. Sunt moduri cu cleo, gen FPS-LIMIT sau ceva de genul acesta. Sper că ți-am fost de ajutor.