Popular Post Cristi1698 Posted January 12, 2015 Popular Post Posted January 12, 2015 Salut bugged! Am vazut ca multi doresc avatare de genu' asta(click aici).Asa ca m-am decis sa fac un tutorial(la repezeala) in care sa va faceti o ideie cum se creaza acest gen de avatar. * Deoarece tuturialul nu e prea reusit stau la dispozitia voastra pt. intrebari. * Spre final video-ul se opreste subit din cauza unei erori.Vroiam sa va transmit sa-l salvati neaparat in mod "GIF" si cam atat. 19
Alynush02 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Mersi, chiar daca stiam sa fac, +1 cand pot.
Cristi599 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Foarte bun tutorialul pentru cei care nu stiu :D gg fane
KenTninja Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Salut..Imi spui si mie ce font ai folosit la avataru tau Fane ?
Cristi1698 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Salut..Imi spui si mie ce font ai folosit la avataru tau Fane ? Fontul se numeste "Lemon\Milk".Dai click {aici} pt. download.
skyzifun Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 sal fanel. fain tutorial, o sa fac eu altu mai fain in zilele astea. +1 la fane.
iTupeu Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 @FaNe? Dar fontul ăsta şti cum se cheamă? Ai un link sau ceva?
Fusher Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Foarte frumos tutorialul pentru cei care nu stiu sa faca acest tip de avatar. Felicitari! :)
Cristi1698 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 @FaNe? Dar fontul ăsta şti cum se cheamă? Ai un link sau ceva? Fonturile in acel avatar sunt: - Bellrose (click aici) - 04b03 (click aici)
Jetix Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Salut bugged! Am vazut ca multi doresc avatare de genu' asta(click aici).Asa ca m-am decis sa fac un tutorial(la repezeala) in care sa va faceti o ideie cum se creaza acest gen de avatar. * Deoarece tuturialul nu e prea reusit stau la dispozitia voastra pt. intrebari. * Spre final video-ul se opreste subit din cauza unei erori.Vroiam sa va transmit sa-l salvati neaparat in mod "GIF" si cam atat. Man dupa ce fac un layer ii dau Apply image, si dau sa sterg prima litera ce am scriso si sa o bag pe a doua, prima litera nu se sterge, dc?
Cristi1698 Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Man dupa ce fac un layer ii dau Apply image, si dau sa sterg prima litera ce am scriso si sa o bag pe a doua, prima litera nu se sterge, dc? Urmareste cu atentie tutorialul, cand te apuci e a 2-a litera, implicit, ce-a de a 2-a imagine asigura-te ca ai "dezactivat"/deselectat/l-ai facut sa nu se mai vada pe cel dintai layer.Doar urmareste cu atentie si rabdare.Sper ca te-am ajutat.
MaNuLeX Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Salut bugged! Am vazut ca multi doresc avatare de genu' asta(click aici).Asa ca m-am decis sa fac un tutorial(la repezeala) in care sa va faceti o ideie cum se creaza acest gen de avatar. * Deoarece tuturialul nu e prea reusit stau la dispozitia voastra pt. intrebari. * Spre final video-ul se opreste subit din cauza unei erori.Vroiam sa va transmit sa-l salvati neaparat in mod "GIF" si cam atat. GG, dar la mine nu gasesc sa maresc imaginea am Photoshop Cs6
Cristi1698 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 GG, dar la mine nu gasesc sa maresc imaginea am Photoshop Cs6 Presupun ca te referi la Navigator.Ca sa iti apara in workspace trebuie sa-l bifezi la sectiunea window.Click pe spoiler:
MaNuLeX Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Presupun ca te referi la Navigator.Ca sa iti apara in workspace trebuie sa-l bifezi la sectiunea window.Click pe spoiler: Ok am gasit. Multumesc pentru raspuns.
LAURtaxist Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 GJ!PS: Ma poti ajuta? Nu merge sa-mi pun avatarul pe forum, mai multe detalii: http://forum.bugged.ro/topic/132818-problema-forum/| Multumesc.
Recommended Posts