Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Salut bugged! Am vazut ca multi doresc avatare de genu' asta(click aici).Asa ca m-am decis sa fac un tutorial(la repezeala) in care sa va faceti o ideie cum se creaza acest gen de avatar.

* Deoarece tuturialul nu e prea reusit stau la dispozitia voastra pt. intrebari.

* Spre final video-ul se opreste subit din cauza unei erori.Vroiam sa va transmit sa-l salvati neaparat in mod "GIF" si cam atat.

Man dupa ce fac un layer ii dau Apply image, si dau sa sterg prima litera ce am scriso si sa o bag pe a doua, prima litera nu se sterge, dc?

Posted

Man dupa ce fac un layer ii dau Apply image, si dau sa sterg prima litera ce am scriso si sa o bag pe a doua, prima litera nu se sterge, dc?

Urmareste cu atentie tutorialul, cand te apuci e a 2-a litera, implicit, ce-a de a 2-a imagine asigura-te ca ai "dezactivat"/deselectat/l-ai facut sa nu se mai vada pe cel dintai layer.Doar urmareste cu atentie si rabdare.Sper ca te-am ajutat.

Posted

Salut bugged! Am vazut ca multi doresc avatare de genu' asta(click aici).Asa ca m-am decis sa fac un tutorial(la repezeala) in care sa va faceti o ideie cum se creaza acest gen de avatar.

* Deoarece tuturialul nu e prea reusit stau la dispozitia voastra pt. intrebari.

* Spre final video-ul se opreste subit din cauza unei erori.Vroiam sa va transmit sa-l salvati neaparat in mod "GIF" si cam atat.

GG, dar la mine nu gasesc sa maresc imaginea am Photoshop Cs6

Posted

GG, dar la mine nu gasesc sa maresc imaginea am Photoshop Cs6

Presupun ca te referi la Navigator.Ca sa iti apara in workspace trebuie sa-l bifezi la sectiunea window.Click pe spoiler:

lk2RrNj.png

Posted

Presupun ca te referi la Navigator.Ca sa iti apara in workspace trebuie sa-l bifezi la sectiunea window.Click pe spoiler:

lk2RrNj.png

Ok am gasit. Multumesc pentru raspuns.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp