Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna, am sa va explic detaliat o intamplare pe serverul Bugged Blue, cat si Red.

Rog Administratorii sa citeasca cu atentie!

Eu, impreuna cu cativa prieteni care jucam pe aceste 2 servere, avem internet de la aceeasi firma, si se pare ca avem aceelasi IP. Nu e vina noastra, toti avem ip routabil.

Dupa ce un prieten s-a certat cu noi, a hotarat sa se razbune facand reclama pe bugged (Blue server, cat si red) pentru a lua ban, si ca noi sa nu mai putem intra pe server, asadar va rog sa scoateti ban-ul pe acest IP:

109.103.219.82

Repet, avem aceelasi IP, dar nici o vina, asa ca va rog sa ne scoateti ban-ul ca sa putem juca in continuare, va multumesc foarte mult.

Cu stima, Ionut Rotariu (KnowN).

Posted

Daca ai IP dinamic iti poti schimba IP-ul ...

1.Daca ai router/switch il scoti din priza si il bagi la loc .

2.Daca ai cablu direct in PC (in felul acesta nu stiu cum jucati 3 de pe acelasi IP) scoti cablu din PC si il bagi la loc .

Posted

Nu se poate sa ai acelasi ip cu 3 persoane. FAKE.

Nui fake...

Daca ai IP dinamic iti poti schimba IP-ul ...

1.Daca ai router/switch il scoti din priza si il bagi la loc .

2.Daca ai cablu direct in PC (in felul acesta nu stiu cum jucati 3 de pe acelasi IP) scoti cablu din PC si il bagi la loc .

Sory ptr 2x post, dar nu e nici una, nici alta, am cablu, e un ip static care nu se schimba, si e acelasi tuturor ce au internet de la firma respectiva...

Posted

Esti tu asa sigur ?

Am si eu doi frati care toti rulam pe acelasi ip. ;)

Se poate.

La asta ma refeream si eu, toti cei ce au internet de la firma care avem si noi, au exact acelasi IP...

Puteti remedia problema?

Posted

Nu se poate sa ai acelasi ip cu 3 persoane. FAKE.

E posibil. Unele firme de net au ip general, retelele zonale, de cartier, s.a.m.d, dar nu numai.

@KnowN, creaza un ticket si vezi ce iti spune un admin.