Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut! M-au intrebat o multime de playeri, cum pot sa-si puna radar disc-ul care-l doresc ei. Ei bine, astazi o sa va arat.

1)Descarcam TXD.WORKSHOP de >>AICI<<

2)Cautam radarul care ne place de pe >>ACEST SITE<<

3)Intram in programul de mai sus si apasam pe Open TXD

i76dcRSz7zBZy.JPG

4)Apoi selectam hud-ul nostru care se afla in folderul models din Gta san andreas

iOceSy0V8rfY3.JPG

5)Dupa ce am selectat Hud.txd, o sa se deschida un meniu care arata asa:

ibhLQJMylUz0Zc.JPG

6)Acum, ne asiguram sa fie selectat radardisc-ul pentru a nu inlocuii altceva, apoi dam pe butonul import si o sa ne apara asa:

i7aajUy0WMSRI.JPG

7)Dupa ce selectam radar disc-ul din in care il avem, o sa-l inlocuiasca automat cu cel vechi din hud

8)Acesta fiind ultimul pas, trebuie doar sa dam pe butonul Sace TXD, dupa ce am inlocuit vechea tinta

ib1HsUuePSFKCl.JPG

Sper ca v-am fost de ajutor, cu acest tutorial puteti oricand sa va inlocuiti radarul  vechi cu unul nou nout

(!)Daca s-a mai postat acest tutorial imi cer scuze, nu doresc sa plagiez pe cineva, vreau doar sa ajut!

Edited by VP Revontheus
  • Upvote 2
Posted

Folositor pentru cei care nu stiu.

Mersi!

Multumim :P

Np :*

Dacă am mapă pătrată de la hud.txd și pun un radardisc se vede urât sau se face rotund?

mapa patrata inseamna un radar disc patrat, nu poti pune in acelasi timp radar patrat si rotund  :lol:  :lol:  :lol:

Posted

Aha. Pot face într-un fel să am mapa rotundă, dar cu un hud pătrat? Adică, wait a second, mapa pătrată e de la hud, nu pot să o fac rotundă într-un fel?

nu, nu poti  :lol:  :lol:  cel putin asa cred...

• 3 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp