black_rose Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Rar se intampla sa ma ating de unele caiete si carti =)) Quote
Twig Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Fac doar la lectii la care am profa d-aia care pune 2 daca nu faci tema pe acasa (l.rom, biologie, geografie, rusa). La matematica anu` asta nici odata nu mi-am facut tema dar... In rest la Istorie nu prea invat sa povestesc etc. Quote
XeL Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Dupa clasa a 9a nu cred ca cineva isi mai face temele, totusi, e un lucru rau dar in secolul 21 nu mai poti observa chestia asta, din pacate! Eu personal nu mai practic teme, tot ce fac fac la ore la scoala sau daca e ceva important studiez pe internet, mi se pare mai practic. Quote
hobbit13 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Sunt in casa a 10-a, imi fac temele, dar deobicei nu complete si nu toate. La materii gen geografie, istorie, romana, matematica incerc sa imi fac temele complet, dar deobicei le fac partial, iar in rest depinde de zi.. Quote
Andr3ikk Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Cred ca unii in seara asta isi fac temele. Quote
thugger Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nu mi-am mai făcut tema din clasa a 5-a. Quote
FlorinVlad Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Rar la mate. Si pe aia o copii in clasa. Quote
Recommended Posts