razvan2345 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Detalii real life: Nume si Prenume: Papan Razvan-Stefan Auto-descriere:Numele meu este Razvan , am 14 ani , sunt din Mangalia , sunt o fire ambitioasa , cu simtul umorului si sunt serios si atent la ceea ce fac sa fac cat de bine pot.In timpul liber ies cu prietenii in oras sau la fotbal,dar ma si joc la calculator.Nu imi place sa mint dar nici sa fiu mintit. De unde esti?:Sunt din Mangalia-Constanta. Detalii game: Nick: RaZvY77 De ce doresti sa intrii in clanul Bauer Family?: Este un clan bine pus la punct din toate punctele de vedere,care se populeaza pe timp ce trece foarte repede cu membri de nume a caror valoare este nemarginita. Cat ai petrecut cel mai mult intr-o factiune?:Nu am avut ocazia sa intru in nici o factiune,mai ales ca anul acesta am examenul si pot sta doar 4-5,maxim 6 ore/zi pe calculator pentru a intra la cel mai bun liceu din Mangalia. In ce factiune esti si ce rank detii acolo?:Sunt civil. Ultima factiune si motivul iesirii:Nu am fost in nici o factiune. Ai tangente cu un membru din clan?:Nu.Din potriva,ma inteleg foarte bine cu toti,chiar daca nu ii cunosc personal,dar sper sa ii cunosc. Cate warn-uri ai si motivul lor:Am 0/3 warn-uri. Ai luat ban vreodata? Motivul:Am luat pentru 3/3 warns si Tentativa inselatorie.Acelea au fost vremuri grele cand eram foarte nervos.Mi s-a spart contul si am fost "fraierit" de 2ori. Poza [/stats]: http://imgur.com/zIVab88 Contact: Skype: razvan.razvan347 Messenger: papan.razvan@yahoo.com YM!:---
Artie 69 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 (edited) Contra. Mai asteptam pareri. Edited January 17, 2015 by Reader_X
Recommended Posts