Andreea.86 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 nu mai stiu parola sa deblochez contul bancar...unde pot recupera sau schimba parola respectiva? Quote
Andreea.86 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Cum adică "contul bancar"? pinul cu care scot bani din banca Cum adică "contul bancar"? nu mai stiu pinul de la unlockacc ! nu mai stiu parola sa deblochez contul bancar...unde pot recupera sau schimba parola respectiva? cand merg la banca sau atm sa scot bani sau sa depozitez nu imi da voie pt ca trebuie contul deblocat,am uitat parola aia din 4 cifre.... Quote
Tarzan_. Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Pe bugged nu exista un sistem cu PIN, ai contul blocat pentru ca ai te-ai conectat pe server din alta parte de cat de obicei si acum ai contul bloct 72 ore, timp in care nu poti trimite/scoate bani din banca, vinde masini, etc.. Quote
JaC Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Pe bugged nu exista un sistem cu PIN, ai contul blocat pentru ca ai te-ai conectat pe server din alta parte de cat de obicei si acum ai contul bloct 72 ore, timp in care nu poti trimite/scoate bani din banca, vinde masini, etc.. Ea poate vorbeste din viata reala.. Quote
Graffitii Creaator Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Da, cred ca se refera la viata reala. Quote
deleted-inactive account Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) nu mai stiu parola sa deblochez contul bancar...unde pot recupera sau schimba parola respectiva?Andreea, ai mai postat problema asta si la 'Intrebari/Nelamuriri/Questions'. Asta nu este forum-ul comunitatii pe care tu intampini aceasta problema. Nu mai deschide niciun topic aici, ca noi nu te putem ajuta. Edited January 24, 2015 by AiRdr0p Quote
Desire. Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Idem AiRdr0p, nu e vina noastră că ți-ai uitat parola de la contul bancar. Quote
Recommended Posts