Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

oribil.

Fiecare cu gusturile lui. Azi le fac ,, oribile " cum zici tu dar maine le fac mai bine si tot asa. 

Din cate vad tu te lauzi cu un best la paint.... total aiurea. Eu am cu ce ma lauda, am 22 de teritorii pictate de mine, asa ca ciucu !

Edited by FriendLy.Corleone
Posted

Fiecare cu gusturile lui. Azi le fac ,, oribile " cum zici tu dar maine le fac mai bine si tot asa. 

Din cate vad tu te lauzi cu un best la paint.... total aiurea. Eu am cu ce ma lauda, am 22 de teritorii pictate de mine, asa ca ciucu !

e pus de mult, am luat si best de 60 prietene, am cu ce sa ma laud daca ma laud

esti tare, cu tintele astea ai luat turfurile, nu ?

Posted

+ 1 frendule, rays degeaba comentezi gen : am luat best de 60 daca iei cu renk0 asa ca mai bine taci in anonimat si nu mai face pe interesantu.

Posted

+ 1 frendule, rays degeaba comentezi gen : am luat best de 60 daca iei cu renk0 asa ca mai bine taci in anonimat si nu mai face pe interesantu.

Bine le zici cullere, sunt multi playeri care se bazeaza pe [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] gen rays asa. Imi dadea 3/3 la paint si suferea la mine si dupa 10 minute a luat ban.

Posted

FriendLy iti multumesc pentru aceste tinte si apreciz munca ta

Ai +1 de la mine ! Tine-o tot asa ! 

Posted

Vreau sa iti zic ca ai facut niste tinte bune rau de tot, nu stiu ce ai bagat in ele dar parca trag singure. Mersi pentru tinta mov e bestiala !

Ai 1+ de la mine, te pupa fratele tau si mult succes !

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp