marinaru15 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 (edited) . Edited January 18, 2015 by marinaru15 Quote
marinaru15 Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Ghiceste Locatia [lll] La terminarea fiecarei editii voi pune o poza de pe serverul Bugged. În poză va fi o locaţie pe care voi trebuie să o găsiţi.Mai exact eu voi face în timpul zilei o poza în locuri diferite, iar voi trebuie să fiţi atenţi pe forum şi să mergeţi în locul respectiv să faceţi screenshot în care să apară locatia. Nu trebuie să fie identică poză, trebuie doar să va aflaţi în aceeaşi locaţie cu locaţia din poză mea.Câştigătorul va fi cel care va ajunge primul în locaţie, asta înseamnă că nu contează cine postează primul, important este să fiţi primul care ajunge în locaţie. Reguli: 1. Nu postaţi poze editate.2. În poze vreau să apară şi chat-ul, aşadar nu faceţi poze cu F7. 3. Nu faceţi poze de la depărtare, trebuie să fiţi aproximativ in acelaşi loc in care mă aflu eu in poză.4. Neapărat să apară data/ ora.5. Verificaţi înainte de a posta dacă a ajuns altcineva înaintea voastră, să nu mai postaţi degeaba.6. Când postaţi respectaţi modelul, să nu apară altceva decât ceea ce este necesar, ce apare în model. Model de postare : Nume : Level : Ore jucate: Poza locatie: Oras(LS/ LV/ SF): Masina/ Moto: Locatie: Eu postez poză această: http://i.imgur.com/0c6NlUo.png Eventul incepe pe data de 21.02.2015 si se va incheia pe data de 22.02.2015 Premiu: $100.000 (Premiul scade/ creste in functie de locatie) Quote
marinaru15 Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Din pacate concursul nostru a luat sfarsit nu a castigat nimeni. Quote
marinaru15 Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Ghiceste Locatia [iV] La terminarea fiecarei editii voi pune o poza de pe serverul Bugged. În poză va fi o locaţie pe care voi trebuie să o găsiţi.Mai exact eu voi face în timpul zilei o poza în locuri diferite, iar voi trebuie să fiţi atenţi pe forum şi să mergeţi în locul respectiv să faceţi screenshot în care să apară locatia. Nu trebuie să fie identică poză, trebuie doar să va aflaţi în aceeaşi locaţie cu locaţia din poză mea.Câştigătorul va fi cel care va ajunge primul în locaţie, asta înseamnă că nu contează cine postează primul, important este să fiţi primul care ajunge în locaţie. Reguli: 1. Nu postaţi poze editate.2. În poze vreau să apară şi chat-ul, aşadar nu faceţi poze cu F7. 3. Nu faceţi poze de la depărtare, trebuie să fiţi aproximativ in acelaşi loc in care mă aflu eu in poză.4. Neapărat să apară data/ ora.5. Verificaţi înainte de a posta dacă a ajuns altcineva înaintea voastră, să nu mai postaţi degeaba.6. Când postaţi respectaţi modelul, să nu apară altceva decât ceea ce este necesar, ce apare în model. Model de postare : Nume : Level : Ore jucate: Poza locatie: Oras(LS/ LV/ SF): Masina/ Moto: Locatie: Eu postez poză această: http://i.imgur.com/w5ILFj5.png Eventul incepe pe data de 27.02.2015 si se va incheia pe data de 28.02.2015 Premiu: $50.000 (Premiul scade/ creste in functie de locatie) Quote
Recommended Posts