Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ba te faci de kakat ca vinzi tinta.....Puneo si tu pe un site dane site-ul si asa esti tare.Eu sincer nu as da 3kk pe un kakat de tinta care nu te ajuta cu nimic in plus fata de celelalte tine.

Posted

Vrei sa tragi ca faimosul SINNERZEW ?

Sa faci peste 25 killuri pe war?

66c5kh.jpg

Va ofer aceasta tinta la pretul fenomenal de doar 3.000.000 $ !

rlkd49.jpg

Copyright Alexander.Capone/Justin. $@L

Zici ca ai skin de gorila ma jur :)))))

Posted

Care vrei tinta mov + arms pack mov a lui Alexander.Capone?Oferta pana saptamana viitoare Luni.Doar $3.000.000.Care doresti dami un PM mie pentru poze si alte detalii dorite.

Posted (edited)

Stilul de tragere nu se rezuma la o ţinta sau la vre-un mod,se rezuma la timp-ul tău în SA:MP sau GTA San Andreas.Nu ai nevoie de nici un mod sau chesti aceste lucruri sunt făcute şi se fac doar să joci un GTA mai schimbat atâta tot.O ţinta nu te face mai bun la deagle sau la m4.

Edited by Dj.klauS
Posted

Stilul de tragere nu se rezuma la o ţinta sau la vre-un mod,se rezuma la timp-ul tău în SA:MP sau GTA San Andreas.Nu ai nevoie de nici un mod sau chesti aceste lucruri sunt făcute şi se fac doar să joci un GTA mai schimbat atâta tot.O ţinta nu te face mai bun la deagle sau la m4.

Normal, dar pentru unii care s-au plictisit de texturile originale o tinta noua, alt deagle induce un efect placebo ce ajuta putin la war etc.

Posted (edited)

Normal, dar pentru unii care s-au plictisit de texturile originale o tinta noua, alt deagle induce un efect placebo ce ajuta putin la war etc.

Da,inteleg si eu mai am cateva moduri instalate masini,arme,tinta,efecte si skin-uri...Si cam atat si vreau sa imi bag si unu de strazi,dar nu l-am gasit pe cel perfect.

Edited by Dj.klauS
  • 3 weeks later...
Posted

Stavar tinte in gat fomisti de bani ,disperati huuuuu ,mai bine joc cu tinta normala decat sa-ti dau tie 3kk pe un rahat de tinta

Exact !

• 9 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...