Jump to content

Recommended Posts

Posted

m00r =]]]]]]]]

Si bluemix nici macar nu a vazut video :)))

Fain.

Merci!

Cata. buget e mai misto. :)) 

Cum vrei tu :)

Ce voce de aur are Nicolae Guta Jr [blueMix].

Pai cum sa nu aiba

Tare video. :))

Multumesc.

ma? :)))

Posted

Frumos,gg fenomenelor NEiTH si BlueMix.

Merci

Bluemix cam falseaza, nb bugged

Cam asa :)

Frumos:x Ar fi fain sa facem o astfel de activitate si cu mafia. Adica, mafiile nu ar trebui sa se rezume doar la waruri.

Ma mai gandesc, am stat mult pana am facut asta, dar ma gandesc sa facem altceva, vedeti dupa sedinta de sambata la ora 20:00.

Asta inseamna talent. Dan Bursuc ar vrea sa colaboreze cu voi!  :lol:

Nici noi cu el. :)

:)))))

Ma bucur ca v-a placut.

Posted

SOLOOOOOOOOOO percutia. Frumos video, eu am facut totul:))) Am avut o idee buna ca77a:)).

Cum zici tu :))) P.S: Melodia aleasa de mine cu aprobarea lui Bluemix, Neith doar a facut ce i s-a spus :)))

Posted

NEiTH, cand scoti album solo?

Eh, vedem si noi acuma =].

Bluemix cam falseaza, nb bugged

La minutul 2 nu ii mai mergea keybinder si a trebuit sa intervina Florin Salam Jr. =]]]

Cum zici tu :))) P.S: Melodia aleasa de mine cu aprobarea lui Bluemix, Neith doar a facut ce i s-a spus :)))

Pai daca tie nu iti plac manelele de war ce sa-ti fac :)), eu am propus: Asu-Awela, Florin Salam-De talie mondiala, Guta-smecherii fac ce vor si Sorinel Pustiu - vreau sa-mi fac statuie in fata portii, dar mno e faina si asta =]

• Upvote 1
Posted

Mersi, soloooooo percutia

:)))

NEiTH, cand scoti album solo?

Nu face solo, impresarul laui nu-l lasa.

Eh, vedem si noi acuma =].

La minutul 2 nu ii mai mergea keybinder si a trebuit sa intervina Florin Salam Jr. =]]]

Pai daca tie nu iti plac manelele de war ce sa-ti fac :)), eu am propus: Asu-Awela, Florin Salam-De talie mondiala, Guta-smecherii fac ce vor si Sorinel Pustiu - vreau sa-mi fac statuie in fata portii, dar mno e faina si asta =]

Da-no? :))))

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp