TroubleMaker Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Subiect-ul video-ului: Stunts O scurta prezentare: Niste stunturi facute de mine si de micul meu ajutor :)))) Link catre filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=T67hpGYHKbI&feature=youtu.be Aveti mila de mine, sunt la inceput cu partea de editare, cred ca o ora am stat sa termin am gresit de vro 2 ori si pana la urma a iesit... Sper sa va placa ! ENJOY 5
Martaz. Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Simple dar frumoase. Felicitari :P si mai asteptam clipulete facute de tine.
RayaN Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 E un clip frumos, dar mai ai puţin de lucrat la reglarea camerei. In rest mi-a plăcut.Felicitări.
Tuckle Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Bravo! Imi place! Foarte frumos videoclipul, tine-o tot asa! Seria de roburi s-a inchis odata cu terminarea sezonului 10, incepem seria "Stunts" ;)
TroubleMaker Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Frumos ;) Dar cam simple Sunt la inceput, cu vremea o sa devina mai complexe :)) sper.. Super bravo. Thanks Good Job , tine-o tot asa. Mersi :d Simple dar frumoase. Felicitari :P si mai asteptam clipulete facute de tine. Thanks :d E un clip frumos, dar mai ai puţin de lucrat la reglarea camerei. In rest mi-a plăcut.Felicitări. Stiu mai am de lucrat la pozitionare, la miscare etc.. Thanks Bravo! Imi place! Foarte frumos videoclipul, tine-o tot asa! Seria de roburi s-a inchis odata cu terminarea sezonului 10, incepem seria "Stunts" ;) Mersi :d Seria /rob se opreste din lipsa masinilor poate atunci cand se vor adauga ceva masini speciale o sa revina:d,
Deniis. Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Sunt la inceput, cu vremea o sa devina mai complexe :)) sper.. Thanks Mersi :D Thanks :D Stiu mai am de lucrat la pozitionare, la miscare etc.. Thanks Mersi :D Seria /rob se opreste din lipsa masinilor poate atunci cand se vor adauga ceva masini speciale o sa revina:d, Da , se vede ca esti incepator, dar asta e o sa urci tot mai sus
zenek Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Good ! Foarte tare dar mai ai de lucrat la reglarea camerei ! Ai +1 de la mine ,felicitari!
xBoRn Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Simple dar frumoase. Felicitari :P si mai asteptam clipulete facute de tine. Idem + așteptăm ca seria să continue :>
TroubleMaker Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 hmmm...dastea am uitat sa incerc :)) Cand o sa incerci, sa ne arati si noua :d
Traianus_Decebalus Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Tare videoul +1 dar de ce ai terminat seria roburi? :(
TroubleMaker Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Tare videoul +1 dar de ce ai terminat seria roburi? :( Mersi, seria roburi s-a terminat pentru ca numai prea am cu ce sa dau rob.. Am epuizat toate vehiculele mai varza...
legalplayer Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Bravo! Imi place! Foarte frumos videoclipul, tine-o tot asa! Seria de roburi s-a inchis odata cu terminarea sezonului 10, incepem seria "Stunts" ;)
TroubleMaker Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Bravo! Imi place! Foarte frumos videoclipul, tine-o tot asa! Seria de roburi s-a inchis odata cu terminarea sezonului 10, incepem seria "Stunts" ;) Thanks, si seria de rob se opreste pentru ca numai sunt vehicule naspa cu care sa dau :(
Traianus_Decebalus Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Oricum seria roburi a fost cea mai tare no so uit niciodata ;)
CraigShilo Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Frumos ;) Dar cam simple Eh.Dar este printre singurii care fac asa ceva . Si mie chiar imi place . Bravo
TroubleMaker Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Oricum seria roburi a fost cea mai tare no so uit niciodata ;) Ma bucur ca ti-a placut :d Bravo AlieN Thanks Eh.Dar este printre singurii care fac asa ceva . Si mie chiar imi place . Bravo Mersi :d Frumos! Thanks Pentru un incepator te descurci :) Mai incearca Thanks :d Ai editat frumos. Felicitari pentru munca facuta :D Mersi mersi :)
Recommended Posts