Azaow Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 @, Fara suparare, dar nu le-as purta nici daca m-ai plati. Uite niste sfaturi: editeaza cu Photoshop. Nu-ti trebuie 10 facultati ca sa stii sa lucrezi cu el. Nu mai edita cu alte prostii de programe. Textul pune-l pe ALB. Nu mai folosi atatea culori de zici ca-i curcubeu. Albul e clasic si arata frumos. Textul de la BuGGed pune-l pe fontul 'wendy' sau 'visitor ttk1' pe overlay, 'drop shadow' '1-0-1'. Border-ul pune-l cu alb pe soft light. Sincer, pana acum mi se par dezastru, dar e timp sa avansezi. Daca ne vei asculta sfaturile si iti iei un Photoshop bun vei reusi ceva, dar daca continui sa creezi asa cum o faci tu, ba. OFF: mai da-i din cand in cand si pe la scoala. Romana e 0. pentru off, as zice ca la tine e -10, pentru sfaturile tale, nu vreau ca nu stau sa ma chinui cu photoshop . nu inteleg nimic din photoshopu vostru
SoMuchGREEN Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 (edited) @, Eu ti-am zis. Pana si autistii daca-i inveti, pot sa lucreze in PS. Ramai la programele tale free de pe net, sigur o sa ajungi mare :D Mi-e mila de mine insumi ca le dau sfaturi unor copii care oricum n-or sa bage niciodata nimic la cap... dar, na, asta e... Edited February 12, 2015 by SoMuchGREEN 1
Azaow Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 @, Eu ti-am zis. Pana si autistii daca-i inveti, pot sa lucreze in PS. Ramai la programele tale free de pe net, sigur o sa ajungi mare :D Bai baiatule, pentru ca am facut eu o semnatura care nu-ti place tie nu cred ca iti permiti tu sa ma jignesti atat. Pot face si eu poze cu 50000000 de frame-uri ca tn sau ca restu+ ca nu ma chinui ca tine 5 ore pentru 1 avatar/semnatura. Nam de ce, mie imi plac asa, asa le fac si gata.
SoMuchGREEN Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 @, Tu nu intelegi ca avatarele nu trebuie sa-ti placa tie. Nu doar avatarele, ci lucrarile in general. Trebuie sa le placa oamenilor carora le prezinti. Daca-ti plac tie si 90% dintre oamenii de aici iti spun ca nu au iesit bine si iti dau sfaturi, nu inseamna ca iti vrea cineva raul. La un avatar stau maxim 3 minute. La logo-uri si bannere e alta treaba. Dureaza mai mult, depinde de proiect. Nu cred ca esti in stare sa-mi zici 'baiatule' avand in vedere cum te exprimi, cata romana stii si cum injuri. Nu esti matur deloc. Mai lasa atitudinea asta de arogant ca nu te avantajeaza. Ti-am zis, am mai multa experienta in Photoshop si IT decat varsta ta formata dintr-o cifra. Go to school! Te rog, nu mai da reply-uri, n-am chef sa-ti corectez toate greselile de gramatica sau sa mai dau multe off-uri. Pastreaza injuriile si comentariile idioate pentru tine. Chiar nu pot sa comunic cu cineva care nu stie ce-i aia o cratima sau nu stie sa se exprime. As zice mai multe, dar iar te superi si incepi sa injuri ca un descreierat. Bafta. Te rog, chiar nu mai da niciun reply.
Azaow Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 @, Tu nu intelegi ca avatarele nu trebuie sa-ti placa tie. Nu doar avatarele, ci lucrarile in general. Trebuie sa le placa oamenilor carora le prezinti. Daca-ti plac tie si 90% dintre oamenii de aici iti spun ca nu au iesit bine si iti dau sfaturi, nu inseamna ca iti vrea cineva raul. La un avatar stau maxim 3 minute. La logo-uri si bannere e alta treaba. Dureaza mai mult, depinde de proiect. Nu cred ca esti in stare sa-mi zici 'baiatule' avand in vedere cum te exprimi, cata romana stii si cum injuri. Nu esti matur deloc. Mai lasa atitudinea asta de arogant ca nu te avantajeaza. Ti-am zis, am mai multa experienta in Photoshop si IT decat varsta ta formata dintr-o cifra. Go to school! Te rog, nu mai da reply-uri, n-am chef sa-ti corectez toate greselile de gramatica sau sa mai dau multe off-uri. Pastreaza injuriile si comentariile idioate pentru tine. Chiar nu pot sa comunic cu cineva care nu stie ce-i aia o cratima sau nu stie sa se exprime. As zice mai multe, dar iar te superi si incepi sa injuri ca un descreierat. Bafta. Te rog, chiar nu mai da niciun reply. Idiotule, si tu cum ma injuri fwtutiti tot neamu tau, in viata ta reala esti un copil de 5 ani care injura doar pe privat.
Azaow Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Mai ai de invatat. Oricum GG. Multumesc, o sa avansez :D.
motor Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Prietenas... m-am uitat peste lucrarile tale, dupa ce ai comentat la portofoliul meu cu textul: "Mai ai de lucrat la text,etc.". Da eu mai am de exersat la text, dar uitate putin la lucrarile tale, sunt jalnice. De redimensionat, nu redimensionezi cum trebuie, de la culorile alese de tine te ustura ochii, textul lasa de dorit (dar nu sunt eu in masura sa comentez de text, dar totusi parca o duc mai bine ca tine). Continua tot asa si vei ramane la acelas "nivel". Nu mai fi capos si apucate de PhotoShop, te ajutam si noi daca intrebi, ai internet, folosestel pentru lucruri utile! P.S: Nu am nimic personal cu tine! Dar uitate la lucrarile tale apoi critica, iar daca critici, incearca sa o faci atunci cand esti mai bun si vei avea tot respectul meu.
Azaow Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Prietenas... m-am uitat peste lucrarile tale, dupa ce ai comentat la portofoliul meu cu textul: "Mai ai de lucrat la text,etc.". Da eu mai am de exersat la text, dar uitate putin la lucrarile tale, sunt jalnice. De redimensionat, nu redimensionezi cum trebuie, de la culorile alese de tine te ustura ochii, textul lasa de dorit (dar nu sunt eu in masura sa comentez de text, dar totusi parca o duc mai bine ca tine). Continua tot asa si vei ramane la acelas "nivel". Nu mai fi capos si apucate de PhotoShop, te ajutam si noi daca intrebi, ai internet, folosestel pentru lucruri utile! P.S: Nu am nimic personal cu tine! Dar uitate la lucrarile tale apoi critica, iar daca critici, incearca sa o faci atunci cand esti mai bun si vei avea tot respectul meu. Eu le fac cum imi plac, vrei sa-ti fac una sa nu te doara ochii cu dedicatie pentru tine? Eu zic parerea mea. Mai ai multe de învățat. Stiu.....
SoMuchGREEN Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 lasa textul pe alb nu-l mai colora atat. Vad ca nu iei in seama sfaturile nimanui, daca n-ai de gand sa te conformezi cu sfaturile noastre, chiar ca n-ai nicio sansa in domeniul asta.
Azaow Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 frumushele Ms lasa textul pe alb nu-l mai colora atat. Vad ca nu iei in seama sfaturile nimanui, daca n-ai de gand sa te conformezi cu sfaturile noastre, chiar ca n-ai nicio sansa in domeniul asta. Ba, altceva n-ai ce face?
SoMuchGREEN Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Ms Ba, altceva n-ai ce face? Ok, o sa incetez sa-ti mai dau sfaturi. Fa ce vrei. Oricum e dezastru si vad ca nu urmezi niciun sfat. Fa ce vrei.
Azaow Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Ok, o sa incetez sa-ti mai dau sfaturi. Fa ce vrei. Oricum e dezastru si vad ca nu urmezi niciun sfat. Fa ce vrei. Nu ascult nimic pentru ca nu inteleg nimic din panarama de photoshop, si deaia nu fac cu el. Am incercat, nu am putut.
SoMuchGREEN Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 @, Nu stiu frate. Eu pe la 12 ani, cred, am vrut sa ma apuc, dar am renuntat tot din aceleasi motive. Faza e ca trebuie sa urmaresti tutoriale pe Youtube, altfel n-ai cum sa-nveti. M-am apucat pe la 15 si am inteles foarte bine. O fi si varsta, nu stiu exact. Acum mi se pare floare la ureche.
Azaow Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 @, Nu stiu frate. Eu pe la 12 ani, cred, am vrut sa ma apuc, dar am renuntat tot din aceleasi motive. Faza e ca trebuie sa urmaresti tutoriale pe Youtube, altfel n-ai cum sa-nveti. M-am apucat pe la 15 si am inteles foarte bine. O fi si varsta, nu stiu exact. Acum mi se pare floare la ureche. Te cred ca pentru tine e usor... Dar eu nu inteleg nimic, daca ma uit la un tutorial imi iese o imagine fara sens sa zic asa. Poate mai tarziu am sa ma apuc... Apropo, imi poti da niste sfaturi pentru PhotoScape, daca stii?
SoMuchGREEN Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 @, Imi place ca dupa ce ma injuri si ma faci in toate felurile mai ai curajul sa-mi ceri si sfaturi. Photoscape e un fel de PS din cate am vazut pe YT, textul numai pe alb sa-l faci. Asta asa ca ti-ai cerut scuze si ca mi-ai vorbit frumos ;)
Azaow Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 @, Imi place ca dupa ce ma injuri si ma faci in toate felurile mai ai curajul sa-mi ceri si sfaturi. Photoscape e un fel de PS din cate am vazut pe YT, textul numai pe alb sa-l faci. Asta asa ca ti-ai cerut scuze si ca mi-ai vorbit frumos ;) Dar nu se vede textul daca il fac pe alb.... , nu este ca photoshop sa se vada, si imi cer scuze ca te-am injurat, dar eram suparat.... Dar am sa incerc cu luminozitatea mai mica. Noua mea creatie care mi-se pare chiar frumoasa fata de altele. Sper sa va placa si voua:D. Alta creatie:D:
Azaow Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 (edited) New creations:, revin si cu altele in scurt timp. Edited February 23, 2015 by VaL0
Azaow Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 New Creation: Si cei care ziceau ca nu o sa ma ridic niciodata in photoshop/photoscape dupa mine cred ca s-au inselat.
Recommended Posts