Azaow Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 (edited) Un render(Revin cu altul mai pe seara): Avatare: , astept pareri/critici/sfaturi pentru text/redimensionare New: Edited February 24, 2015 by VaL0
AnaelAndru Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Destul de frumoase, mai i-ati font-uri si mai uita-te la tutoriale pe youtube :).
Azaow Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 (edited) Destul de frumoase, mai i-ati font-uri si mai uita-te la tutoriale pe youtube :). Multumesc, fonturi am cautat dar nu prea am gasit frumoase, daca ma poti ajuta tu cu niste fonturi ti-as da +1(stiu ca gasesc pe dafont bla bla bla dar nu gasesc smechere), tutoriale nam la ce eu folosesc PhotoScape, si tutorialele cu photoscape is praf rau de tot. Edited February 24, 2015 by VaL0
AnaelAndru Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Multumesc, fonturi am cautat dar nu prea am gasit frumoase, daca ma poti ajuta tu cu niste fonturi ti-as da +1(stiu ca gasesc pe dafont bla bla bla dar nu gasesc smechere), tutoriale nam la ce eu folosesc PhotoScape, si tutorialele cu photoscape is praf rau de tot. Pai, i-ati fontul Wendy cu el scrii BUGGED, eu am Sweetly Broken, Silent reaction, poplar std, visitor airstrika, etc sper sa te ajut astept +1 :D. 1
Azaow Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 (edited) Pai, i-ati fontul Wendy cu el scrii BUGGED, eu am Sweetly Broken, Silent reaction, poplar std, visitor airstrika, etc sper sa te ajut astept +1 :D. wendy il am, restul am sa le incerc, daca imi plac ai +1, astea doua nu merg: poplar std si visitor airstrika, nu le gasesc, dar ai +1 pentru celelalte New: Edited February 24, 2015 by VaL0
Azaow Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 New creation: Cea mai reusita semnatura de pana acum:
sNNk Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Mai ai de invat multe boss... Nu te mai da smecher in Photoshop ca nu esti deloc. 1.Text praf. 2.Efecte praf. 3.Tu in loc sa-i dai o claritate pozei tu mai mult o strici.... 4.Unele poze le fac si in paint. Deci lasa-te de PhotoShop.
Azaow Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Mai ai de invat multe boss... Nu te mai da smecher in Photoshop ca nu esti deloc. 1.Text praf. 2.Efecte praf. 3.Tu in loc sa-i dai o claritate pozei tu mai mult o strici.... 4.Unele poze le fac si in paint. Deci lasa-te de PhotoShop. Lasa-te tu. Da o stric ca am stocku praf. New:
Azaow Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 URATEEEE Presupun ca tot sefu tau(SoMuchGREEN) tia zis sa te bagi si tu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
spleeff Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Mai bine lucreaza un copil de 9 ani in paint. Fontu de la bugged este paralel. Si renunta naiba la borderu ala negru ca te faci de ras.
SoMuchGREEN Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) Presupun ca tot sefu tau(SoMuchGREEN) tia zis sa te bagi si tu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Limba romana a fost ucisa. Inmormantarea va avea loc pe 28.02.2015 la Cimitirul Eternitatea. Edited February 24, 2015 by SoMuchGREEN
MORGAN Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 =)))))))) Le fac mai bine in paint, no ofensse.
SoMuchGREEN Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 =)))))))) Le fac mai bine in paint, no ofensse. =)))))))))))))))))))))). Get rekt.
Azaow Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 (edited) Mai bine lucreaza un copil de 9 ani in paint. Fontu de la bugged este paralel. Si renunta naiba la borderu ala negru ca te faci de ras. Ok. Limba romana a fost ucisa. Inmormantarea va avea loc pe 28.02.2015 la Cimitirul Eternitatea. O sa vin si eu. =)))))))) Le fac mai bine in paint, no ofensse. Ok. Fa-le. =)))))))))))))))))))))). Get rekt. Ai noroc ca nu sunt genul de persoana care sa dea pm-uri la admini sa luati warn pe forum pentru jigniri/off-topic. Edited February 25, 2015 by VaL0
Cristi599 Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Presupun ca tot sefu tau(SoMuchGREEN) tia zis sa te bagi si tu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) SoMuchGreen este scavul meu <joke>. Nu SoMuchGreen m-a pus. Adevarul doare, man... Limba romana a fost ucisa. Inmormantarea va avea loc pe 28.02.2015 la Cimitirul Eternitatea.
SoMuchGREEN Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 @, Cum!! Pentru "Get rekt" se da destroy, ban ip, ti se inchide PC-ul. =]]].
Raulinkov Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Nu imi plac deloc marea parte din fonturile pe care le folosesti, iar rama aia care o bagi avatarelor/semnaturilor face imaginea urata.. fiindca nu e una finuta, subtire.. cea mai potrivita la de astea este cea subtire si transparenta..
syN Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Mai bine lucreaza un copil de 9 ani in paint. Fontu de la bugged este paralel. Si renunta naiba la borderu ala negru ca te faci de ras. El are 9 ani. ON : Slaban, /q.
Azaow Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 El are 9 ani. ON : Slaban, /q. Si tu esti un nab salpa
DragonLore Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) Nu offense, e cel mai slab portofoliu vazut de mine, scuze chiar nu te pricepi, incearca Photoshop, daca vreai o lucrare buna nu e nevoie doar de un font si o lumina. Bafta! Edited March 3, 2015 by Sylvanaas.
sNNk Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Sa-ti zic sincer esti PRAF, instaleaza-ti ma PhotoShop, daca nu stii uite si pe YouTube :))Ai 9 ani si te faci mare Designer. LASA-TE ca te faci mai mult de ras Te bate ROMANA!!! 1
syN Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Sa-ti zic sincer esti PRAF, instaleaza-ti ma PhotoShop, daca nu stii uite si pe YouTube :))Ai 9 ani si te faci mare Designer. LASA-TE ca te faci mai mult de ras Te bate ROMANA!!! + Bulgaria, Olanda si restu' tarilor din UE =))) ON: Slaban.
Recommended Posts