Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Un render(Revin cu altul mai pe seara):jsZwnnOhAvau8.jpg

Avatare:jbjoVA5asQ0Fwo.jpgjHsdO4Hhnmijm.pngjbq7FdvoiojTaN.pngttwHfzK.jpg

j0Re8l7HGOEwF.jpg, astept pareri/critici/sfaturi pentru text/redimensionare

New:iblN7X7j1sVT3i.gif

Edited by VaL0
Posted (edited)

Destul de frumoase, mai i-ati font-uri si mai uita-te la tutoriale pe youtube :).

Multumesc, fonturi am cautat dar nu prea am gasit frumoase, daca ma poti ajuta tu cu niste fonturi ti-as da +1(stiu ca gasesc pe dafont bla bla bla dar nu gasesc smechere), tutoriale nam la ce eu folosesc PhotoScape, si tutorialele cu photoscape is praf rau de tot. 

Edited by VaL0
Posted

Multumesc, fonturi am cautat dar nu prea am gasit frumoase, daca ma poti ajuta tu cu niste fonturi ti-as da +1(stiu ca gasesc pe dafont bla bla bla dar nu gasesc smechere), tutoriale nam la ce eu folosesc PhotoScape, si tutorialele cu photoscape is praf rau de tot. 

Pai, i-ati fontul Wendy cu el scrii BUGGED, eu am Sweetly Broken, Silent reaction, poplar std, visitor airstrika, etc sper sa te ajut astept +1 :D.

• Upvote 1
Posted (edited)

Pai, i-ati fontul Wendy cu el scrii BUGGED, eu am Sweetly Broken, Silent reaction, poplar std, visitor airstrika, etc sper sa te ajut astept +1 :D.

wendy il am, restul am sa le incerc, daca imi plac ai +1, astea doua nu merg: poplar std si visitor airstrika, nu le gasesc, dar ai +1 pentru celelalte

New:ih0Q4jIeXu1v9.gif

Edited by VaL0
Posted

Mai ai de invat multe boss...

Nu te mai da smecher in Photoshop ca nu esti deloc.

1.Text praf.

2.Efecte praf.

3.Tu in loc sa-i dai o claritate pozei tu mai mult o strici....

4.Unele poze le fac si in paint.

Deci lasa-te de PhotoShop.

Posted

Mai ai de invat multe boss...

Nu te mai da smecher in Photoshop ca nu esti deloc.

1.Text praf.

2.Efecte praf.

3.Tu in loc sa-i dai o claritate pozei tu mai mult o strici....

4.Unele poze le fac si in paint.

Deci lasa-te de PhotoShop.

Lasa-te tu. Da o stric ca am stocku praf.

New:ib6U0Fv6D5kKx.gif

Posted

URATEEEE

Presupun ca tot sefu tau(SoMuchGREEN) tia zis sa te bagi si tu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Mai bine lucreaza un copil de 9 ani in paint.

Fontu de la bugged este paralel.

Si renunta naiba la borderu ala negru ca te faci de ras.

Posted (edited)

Presupun ca tot sefu tau(SoMuchGREEN) tia zis sa te bagi si tu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Limba romana a fost ucisa. Inmormantarea va avea loc pe 28.02.2015 la Cimitirul Eternitatea.

Edited by SoMuchGREEN
Posted (edited)

Ok.

Limba romana a fost ucisa. Inmormantarea va avea loc pe 28.02.2015 la Cimitirul Eternitatea.

O sa vin si eu.

=))))))))

Le fac mai bine in paint, no ofensse.

Ok. Fa-le.

=)))))))))))))))))))))). Get rekt.

Ai noroc ca nu sunt genul de persoana care sa dea pm-uri la admini sa luati warn pe forum pentru jigniri/off-topic.

Edited by VaL0
Posted

SoMuchGreen este scavul meu <joke>. Nu SoMuchGreen m-a pus.

Adevarul doare, man...

Posted

Nu imi plac deloc marea parte din fonturile pe care le folosesti, iar rama aia care o bagi avatarelor/semnaturilor face imaginea urata.. fiindca nu e una finuta, subtire.. cea mai potrivita la de astea este cea subtire si transparenta.. 

Posted

El are 9 ani.

ON : Slaban, /q.

Posted (edited)

Nu offense, e cel mai slab portofoliu vazut de mine, scuze chiar nu te pricepi, incearca Photoshop, daca vreai o lucrare buna nu e nevoie doar de un font si o lumina. Bafta!

Edited by Sylvanaas.
Posted

Sa-ti zic sincer esti PRAF, instaleaza-ti ma PhotoShop, daca nu stii uite si pe YouTube :))Ai 9 ani si te faci mare Designer. LASA-TE  ca te faci mai mult de ras

Te bate ROMANA!!!

• Upvote 1
Posted

Sa-ti zic sincer esti PRAF, instaleaza-ti ma PhotoShop, daca nu stii uite si pe YouTube :))Ai 9 ani si te faci mare Designer. LASA-TE  ca te faci mai mult de ras

Te bate ROMANA!!!

+ Bulgaria, Olanda si restu' tarilor din UE =)))

ON: Slaban.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp