Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!

Din cate am observat sunt destui de multi playeri care joaca samp pe acest server din Timisoara. M-am gandit ca ar fii frumos sa ne vedem weekend`ul asta la o bere sa ne cunoastem mai bine, nu numai din auzite pe samp.

Cei care sunt din Timisoara si sunt de acord cu asta v-as ruga sa lasati un reply in acest topic pentru a stabili un loc si o ora.

# In cazul in care am gresit locatia topicului, imi cer scuze si rog mutarea sa in sectiunea potrivita.

Posted

Salut!

Din cate am observat sunt destui de multi playeri care joaca samp pe acest server din Timisoara. M-am gandit ca ar fii frumos sa ne vedem weekend`ul asta la o bere sa ne cunoastem mai bine, nu numai din auzite pe samp.

Cei care sunt din Timisoara si sunt de acord cu asta v-as ruga sa lasati un reply in acest topic pentru a stabili un loc si o ora.

# In cazul in care am gresit locatia topicului, imi cer scuze si rog mutarea sa in sectiunea potrivita.

Hmm, asta nu se poate discuta direct pe server? Adică ar fi mult mai ușor decât să faci un topic pe forum.

Posted

Hmm, asta nu se poate discuta direct pe server? Adică ar fi mult mai ușor decât să faci un topic pe forum.

Daa, dar gandesti.. nu gluma. Cum drac' sa faca pe server ? Chiar sunt curios cum ar fi mai usor sa faca pe server decat pe forum, te astept cu edit sa-mi spui. 

Faci doar post-uri fara rost. :-j

Posted

Pe server nu e o treaba asa buna. Cel mai bine e aici unde putem discuta toti.

Posted

/setfreq [number freq] - Gândește inainte să postezi. A da, voi nu gândiți.

După ce dai /setfreq, poți da un /ad: Toți tipii din Timișoara să intre pe freq X. 

Ok, poti face tu asta cu jucatorii din orasul tau, eu prefer pe forum. Mersi de sfat.

Posted

/setfreq [number freq] - Gândește inainte să postezi. A da, voi nu gândiți.

După ce dai /setfreq, poți da un /ad: Toți tipii din Timișoara să intre pe freq X. 

Iar acel /ad nu are nicio treaba cu jocul, se numeste (/ad - non-rp). Se vede ca joci sa:mp de 4-5 zile.

Posted

Are dreptate... Cine va pune?

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp