natural007 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Salut. Vreau sa imi spuneti ordinea itemelor care trebuiesc cumparate pentru darius-top ca sa fie foarte buuun !!! Quote
Brosky Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Sunfire, Hydra, boots de armura sau magic resist, trinity, Cleaver si Randuin. Eu asta il folosesc sau incep cu hydra si dupa doar tank. Quote
natural007 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Sunfire, Hydra, boots de armura sau magic resist, trinity, Cleaver si Randuin. Eu asta il folosesc sau incep cu hydra si dupa doar tank. Eu incepeam asa cu hydra brutalizer apoi sunfire randuin e bn ? Quote
Brosky Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Eu incepeam asa cu hydra brutalizer apoi sunfire randuin e bn ? ii bun si asa, mie mi-au zis unii ca e bine sa faci sunfire primu. Quote
kosnes scartait da roti Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nu juca campionul daca vrei sa fii cresti in elo. Joaca campioni viabili m8. Quote
Andrey0102 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Incepi cu Cloth Armor / red potion, continui cu boots simpli, transformi Cloth Armor in Chain Vest, continui cu Boots de armura sau magic rezist(depinde cu ce esti pe lane), faci prima parte din Hydra(Tiamant), Continui cu Thornmail, termini complet Hydra, iti faci Guardian Angel pentru armura / magic rezist(mai ales pentru revive), iti faci un item de magic rezist(Banshee's Veil ti-as recomanda) si nu in ultimul rand si un Last Whisper nu ar strica. In general asta fac eu pe Darius si merge foarte bine. Iti recomand sa incerci. Bafta! Quote
Recommended Posts